Prostairs traprenovatie | Ikknapmijnhuisop.nl

Prostairs traprenovatie

In dit artikel schrijven we meer over het traprenovatie bedrijf prostairs. Prostairs traprenovatie is een bedrijf dat zowel lokaal als landelijk opereert “Onze adviseurs rijden het hele land door en komen graag voor een kopje koffie bij u thuis. U kunt altijd rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies, waar u ook woont.”

Of Prostairs een geschikte en/of betrouwbare partij is voor je traprenovatie kan je goed afwegen na het lezen van dit artikel. Rondom Prostairs traprenovatie wordt veel gezegd. In dit artikel zullen we de volgende punten gaan behandelen:

 • Prijzen
 • Garantie
 • Klachten
 • Prostairs ervaringen
 • Prostairs reviews
 • Vestigingen
 • Contactgegevens
 • Conclusie

Prostairs traprenovatie prijzen:

Over de prijzen van een Prostairs traprenovatie is op het eerste gezicht niet veel te vinden. Zoals veel traprenovatie bedrijven zijn ze daar niet erg transparant in. Prijzen zijn meestal te globaal en daarom wordt er aangestuurd op een adviesgesprek bij de klant thuis of in de showroom.

De prijzen van Prostairs traprenovatie die we hebben gevonden de Prostairs kosten variëren van €2000 tot €4000 per gerenoveerde trap. Zoals je ziet zit er een flink verschil in prijs de prijzen die worden gerekend voor een traprenovatie zijn behoorlijk terwijl een traprenovatie in één dag kan worden gerealiseerd.

In ons artikel over traprenovatie kosten geven we de gemiddelde prijzen voor een traprenovatie weer en dan per soort materiaal, zodat je een beter beeld kan krijgen gemiddelde traprenovatie kosten.

Wat de meest mensen niet weten is dat er vaak goed onderhandeld kan worden over de prijs. Door de meestal ruime marges is hier vaak nog voldoende ruimte voor. Om je een sterkere positie te geven in de onderhandelingen met Prostairs traprenovatie of een ander traprenovatie bedrijf is het handig om meerdere prijzen voor je klus te hebben en daarmee te kunnen vergelijken (wel appels met appels vergelijken).

Via onze site kan je gemakkelijk prijzen opvragen en vergelijken van verschillende traprenovatie bedrijven uit je regio (Waarschijnlijk vallen de kosten vaak wat lager uit vanwege de concurrentie onderling) Misschien geeft Prostairs traprenovatie trouwens ook wel een scherpe offerte, zodat je de prijzen goed naast elkaar kan leggen.

Traprenovatie prijzen vergelijken?
Bespaar tot wel 40% op de kosten!

Prostairs traprenovatie garantie:

Over de garanties van Prostairs op een traprenovatie konden wij helaas niet heel veel vinden. Wat we hebben kunnen vinden is dat Prostairs is aangesloten bij het CBW en de status CBW erkend draagt “ProStairs Traprenovatie is gevestigd in Bunschoten en is CBW-erkend”

Wanneer een bedrijf is aangesloten bij deze organisatie is er sprake van enige vormen van garantie. Hoe het werkt kan je hier vinden.

Klachten Prostairs Traprenovatie

Er zijn over elk bedrijf online wel klachten te vinden, ook Prostairs traprenovatie klachten. Zoals gezegd is Prostairs aangesloten bij het CBW dat betekent dat als je een serieuze klacht hebt over Prostairs dat deze ook naar behoren moet worden opgelost.

De klachten die wij hebben kunnen vinden komen van TrustPilot en online forums. we zullen wat uitlichten oa over een afkoopsom die is gehalveerd.

Prostairs ervaringen

Er is een oa een klant geweest die 19 dagen na het tekenen van een traprenovatie contract met Prostairs er toch vanwege de hoge kosten vanaf wilde. In het contract en de voorwaarden stond dat er 30% van het aankoopbedrag verschuldigd was bij annulering. De klant was het hier niet mee eens, omdat het niet duidelijk stond aangegeven. Na wat touwtrekken en veel contact verder is er een oplossing gekomen om het bedrag te verlagen van 30% naar 15% traprenovatie annuleringskosten.

“Binnen 1 dag moesten op vier plekken de onderste platen worden ondersteund omdat ze gingen doorhangen, 1 onderplaat was gescheurd en te krap gezaagd. Later lieten nog twee onderplaten en een sierstrip los” Naar aanleiding van deze mankementen is er een klacht ingediend bij Prostairs en het duurde erg lang voordat dit werd opgelost (6 maanden) Uiteindelijk is alles opgelost door Prostairs.

Een klant kon een goede deal krijgen en had het over een lekker hoge marge die op de traprenovatie van Prostairs zit. Na het sluiten van de deal moest de klant lang wachten en hoorde niets of weinig. uiteindeljk bleek de opdracht niet gepland te staan. 6 maanden erna aan de trap begonnen blij met het resultaat maar organisatie was slecht aldus de Prostairs klant

Op trustPilot scoren de Prostairs review een 4,1 van de 5 sterren van de totaal 19 Prostairs reviews en dat is erg netjes. (Prostairs traprenovatie is geen Upstairs Traprenovatie, dit word soms verward vandaar de toelichting)

Prostairs vestigingen:

Prostairs traprenovatie heeft zover bekend 1 vestiging in Bunschoten (-Spakenburg)

Prostairs Traprenovatie
T033-2985888 Haarbrug 3
E info@prostairs.nl 3751LM, Bunschoten

Conclusie Prostairs Traprenovatie

Dit is alle informatie die wij over het traprenovatie bedrijf Prostairs hebben kunnen vinden. Je kunt nu zelf je conclusie trekken en/of nog even verder oriënteren (Google is je vriend) op het internet. Ons advies is om in ieder geval traprenovatie prijzen gratis en vrijblijvend te vergelijken.

Interessant artikel?
 • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
 • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
 • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 22 minuten geleden een offerte aangevraagd.X