Schuifpui kosten

schuifpui kostenJe wilt je huis opknappen met een mooie schuifpui. In dit artikel geven we je wat meer informatie over hoe je kan besparen op schuifpui kosten. Tegenwoordig omdat de markt wat onder druk staat is er met de prijzen van een schuifpui best wat te regelen.

Door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken krijg je een goede indicatie en kan je flink besparen op de uiteindelijke schuifpui kosten.

kozijnen prijzen vergelijken

Het plaatsen van een schuifpui is vaak een beste investering, maar wel eentje die zich op langere termijn zeker terugverdient door de meerwaarde van je huis. Behalve dat neemt ook het lichtinval in je woning toe, wordt de tuin echt een verlengstuk van de woonkamer. Schuifpui kosten hangen van verschillende factoren af, zoals het soort materiaal, kwaliteit, kosten om te plaatsen en door welk bedrijf je het laat uitvoeren.

Materiaal keuze 

De meest gebruikte materialen voor een schuifpui zijn: Kunststof, hout of aluminium. Tegenwoordig is een kunststof schuifpui erg in trek. Ook al is een kunststof schuifpui wat duurder, op termijn scheelt het in de onderhoudskosten (kozijnen schilderen). Aluminium heeft deze eigenschappen ook enigszins maar heeft een lagere isolatiewaarde. Houd bij de aanschaf van een schuifpui dus rekening met kosten op de lange termijn.

Ook de uitvoering die je wilt is van invloed op de schuifpui kosten. Moeten bijvoorbeeld alle delen opzij kunnen schuiven, of slechts één deel? Wil je dat de ramen ook open kunnen kiepen, of juist een scharnier heeft zodat je een deel zoals een deur open kunt draaien? 

Schuifpui kosten

Hieronder geven we je wat inzicht op gemiddelde kosten van een schuifpui en dan per materiaalsoort. Houdt er rekening mee dat dit ook per bedrijf toch nog sterk kan verschillen. Voor een scherpe prijs raden we je aan prijzen te vergelijken.

Kunststof schuifpui:

  • 2-delig: tussen de €750 en €3.350
  • 3-delig: tussen de €2.500 en €3.900
  • 4-delig: tussen de €4.900 en €7.800

Houten schuifpui:

  • 2-delig: tussen de €1.100 en €1.790
  • 4-delig: tussen de €2.050 en €3.250

Aluminium schuifpui:

  • 2-delig: tussen de €1.030 en €2.120
  • 4-delig: tussen de €1.940 en €4.000

Besparen op schuifpui kosten

Je kan zeker besparen op schuifpui door prijzen en informatie van verschillende bedrijven te vergelijken. waarschijnlijk heb je de keuze gemaakt voor een schuifpui omdat je een mooie doorgang wilt hebben van binnen naar buiten. Steeds meer mensen maken hierdoor een geheel van hun huis en tuin. Met name in de zomer heb je optimaal profijt van een mooie schuifpui.

Schuifpui prijzen vergelijken

Door het onderstaande formulier in te vullen kan je binnen twee minuten beginnen met vergelijken van informatie en schuifpui prijzen van bedrijven uit de regio:

Kozijnen prijzen vergelijken?

Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit uw regio

  • Maak kans op een €50 ikea bon
  • Bespaar tot 40%
  • Uw klus voordelig uitbesteden?