Aluminium schuifpui | Ikknapmijnhuisop.nl

Aluminium schuifpui

aluminium schuifpui

Je wilt je huis uitbreiden met een schuifpui, maar wat voor schuifpui zou je graag willen? Een houten, kunststof of aluminium schuifpui? Wat zijn de voordelen van deze materialen en waarom zou je voor een aluminium schuifpui gaan?

Hieronder zullen wij onder andere de voor- en nadelen beschrijven van een aluminium schuifpui. Tevens kan je meer informatie over de prijzen van diverse soorten schuifpuien vinden bij dit artikel: Schuifpui prijzen

Wil je graag wat hulp bij het opvragen van offertes? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en wij helpen je gratis en vrijblijvend een heel stuk op weg!

Kozijnen goedkoop laten plaatsen?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Aluminium schuifpui voor- en nadelen

De voordelen van een aluminium schuifpui zijn onder andere dat aluminium brandwerend is, weinig onderhoud nodig heeft en licht is, waardoor de pui gemakkelijk te openen en sluiten is. Tevens gaat het materiaal erg lang mee en is het brandwerend. De nadelen van een aluminium schuifpui zijn onder andere beschadigingen (komt vrij weinig voor) die niet makkelijk te verhelpen zijn, slechte isolatie en het verven van je schuifpui in een andere kleur.

Ben je de kleur van je schuifpui zat? Dan is het niet altijd mogelijk om de pui zelf in een andere kleur te schilderen. Dit moet professioneel en met kwalitatief goede verf gebeuren. Houten schuifpuien worden veel gebruikt bij oudere huizen of monumenten, omdat het zorgt dat het ‘authentieke’ behouden blijft.

Je kunt hout gemakkelijk van een ander kleurtje voorzien of beschadigingen repareren. Hout vergt echter veel en zorgvuldig onderhoud, anders heb je kans op verrotting. Bij een kunststof schuifpui gelden vrijwel dezelfde voor- en nadelen als bij een aluminium schuifpui. 

Aluminium schuifpui prijzen en algemene informatie

Wil je graag de mogelijkheden bekijken voor een (aluminium) schuifpui? Vul dan onderstaand formulier in en wij vragen geheel vrijblijvend en gratis offertes voor je op bij professionele klusbedrijven uit de regio.

Je ontvangt van ons zo spoedig mogelijk bericht, waarna je de beste offerte uit kunt kiezen voor jouw klus. Twijfel je? Laat ons dan offertes opvragen en maak daarna je keuze. Je zit bij ons nergens aan vast. 

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 7 minuten geleden een offerte aangevraagd.X