Schuifpui kopen | Bespaar op aanschaf en plaatsing!

Schuifpui kopen

schuifpui kopen

Je wilt je huis opknappen met een mooie schuifpui. In dit artikel geven we je wat meer informatie over hoe je kan besparen op schuifpui kosten.

Tegenwoordig omdat de markt wat onder druk staat is er met de prijzen van een schuifpui best wat te regelen.

Door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken krijg je een goede indicatie en kun je flink besparen op de uiteindelijke schuifpui kosten.

Kozijnen goedkoop laten plaatsen?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Schuifpui kopen:

Het voordeel van een schuifpui is voornamelijk dat je ruimte optimaal benut. In tegenstelling tot openslaande terrasdeuren kun je met een schuifpui in vrijwel elke ruimte uit.

In plaats van een deur open te slaan schuif je het bewegende deel (delen) in. Dus geen ruimte verlies in de tuin en ook niet in huis.

Prijzen van een schuifpui variëren sterk en zijn ook afhankelijk van je wensen. Een simpel voorbeeld: Van welk materiaal wil je de schuifpui? Een kunststof schuifpui, houten schuifpui of aluminium schuifpui variëren allemaal in prijs en hebben verschillende voor en nadelen.

Een schuifpui kan geleverd worden in de volgende soorten materiaal:

Een houten schuifpui: zorgt voor een authentieke uitstraling en is gemakkelijk te verven in elk gewenste kleur. Het nadeel is dat een houten schuifpui veel onderhoud vergt.

De schuifpui kosten van een houten schuifpui liggen vaak iets lager dan een schuifpui van kunststof of aluminium. Daarentegen moet je ook rekening houden met eventuele bijkomende kosten zoals de kozijnen schilderen.

Een kunststof of aluminium schuifpui vergen weinig onderhoud en zijn duurzaam, maar kunnen moeilijk geschilderd of gerepareerd worden.

Dit is ook een voordeel, omdat je de schuifpui niet hoeft te schilderen, kun je flink besparen op de kosten over een lange termijn.

Kozijnen goedkoop laten plaatsen?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Een schuifpui leverancier kan je helpen om een goede keuze te maken. Hieronder nog een aantal vragen en opties om over na te denken:

  • Materiaal van de schuifpui?
  • Wel of geen dorpels?
  • Een schuifpui of juist een vouwsysteem?
  • Ventilatie mogelijkheden
  • isolerend dubbel glas (hr+, hr++ of zelfs hr+++?
  • Zelf de schuifpui plaatsen of uitbesteden
  • Verwarming van de ruimte (in veel gevallen verliest men de ruimte voor het plaatsen van een standaard radiator)

Je wil een schuifpui kopen en nu?

Waarschijnlijk heb je de keuze gemaakt voor een schuifpui omdat je een mooie doorgang wilt hebben van binnen naar buiten.

Steeds meer mensen maken hierdoor een geheel van hun huis en tuin. Met name in de zomer heb je optimaal profijt van een mooie schuifpui.

Je bent erover uit dat je een schuifpui wilt kopen. Je kunt in verschillende showrooms terecht om je goed te laten informeren.

Je moet niet bij het eerste de beste bedrijf een schuifpui kopen. Er nog een weekje of wat over nadenken kan nog veel met de prijs doen.

Wanneer je gaat oriënteren is het handig om wat bedrijven uit de regio in kaart te brengen. Ook zijn richtlijnen van globale kosten handig.

We raden je aan om gratis prijzen te vergelijken via onze site. Kies van de ongeveer 5 prijzen de drie beste deals uit. Deze bedrijven kun je bezoeken of ga verder in gesprek met ze.

Kozijnen goedkoop laten plaatsen?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Besparen op schuifpui kosten:

Je kunt zeker besparen op schuifpui door prijzen en informatie van verschillende bedrijven te vergelijken.

Een standaard schuifpui van bijvoorbeeld 3 meter breed en 2 meter hoog kun je al krijgen voor € 1450,- Je begrijpt natuurlijk dat dit maar een indicatie is.

Het is ook moeilijk te zeggen wat de schuifpui prijzen zullen zijn, omdat dit afhangt van veel verschillende factoren.

Wanneer je in het offerte aanvraag formulier invult wat de afmetingen ongeveer moeten zijn dan kan een bedrijf al een goede indicatie geven.

(Meerprijs gelaagd glas: Beglazing tot 80 cm hoogte vanaf de vloer moet gelaagd glas zijn (veiligheidsglas). 

De schuifpui kosten van een houten schuifpui liggen vaak iets lager dan een schuifpui van kunststof of aluminium. Daarentegen moet je ook rekening houden met eventuele bijkomende kosten zoals de kozijnen schilderen.

Een ‘standaard’ schuifpui bestaat trouwens uit twee delen: Je kan altijd het ene deel voor het andere deel schuiven en zo heb je een grote opening naar de tuin.

Schuifpui prijzen vergelijken:

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je binnen twee minuten beginnen met vergelijken van schuifpui prijzen bij bedrijven uit de regio:

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 26 minuten geleden een offerte aangevraagd.X