Dakkapel laten bouwen gemakkelijker | Ikknapmijnhuisop.nl

Dakkapel laten bouwen gemakkelijker

dakkapel plaatsen

Wie een dakkapel op zijn huis wil laten zetten, krijgt daar binnenkort eenvoudiger een vergunning voor. Ook bijvoorbeeld een aangepaste uitbouw in de tuin voor een hulpbehoevend familielid is dan makkelijker te realiseren.

De maatregel is niet alleen gunstig voor burgers en bouwers. Doordat gemeenten sneller een vergunning kunnen afgeven, kan er volgens de ministers zo’n 650.000 euro worden bespaard op administratieve lasten. (bron NOS)

Dakkapel vergunning

Behalve dat deze nieuwe regeling handig is voor de overheid vanwege de administratieve kosten besparing, is het ook voor jou aantrekkelijk. Wanneer je een dakkapel wilt laten plaatsen moest je nu nog een speciale dakkapel vergunning aanvragen. Ook al scheelt het dat een dakkapel bedrijf dit voor je kan doen, zal het waarschijnlijk een stuk sneller gaan in de toekomst en de kosten van een dakkapel drukken.

Het plaatsen van een dakkapel is al een grote serieuze stap die al genoeg met zich meebrengt voor de koper. Steeds meer mensen verbouwen of knappen hun woning op om het woongenot te verhogen of omdat ze de woning niet verkocht krijgen. Het plaatsen van een dakkapel kan hier een uitkomst bieden.

Wanneer je een dakkapel hebt vergroot je het woon/leef oppervlak van je woning, wat zorgt voor een meerwaarde van de woning. Een dakkapel laten plaatsen is dus in de meeste gevallen een goede investering.

Dakkapel laten plaatsen

Wanneer deze nieuwe regeling ingaat is helaas nog niet bekend. We raden je aan wanneer je geïnteresseerd bent om een dakkapel te laten plaatsen om bij verschillende bedrijven wat informatie en prijzen op te vragen. Via deze site kan dat trouwens gemakkelijk.

Door het onderstaande formulier in te vullen vraag je meer informatie en prijzen op voor een dakkapel plaatsen. In overleg met de bedrijven kan je kijken wat je nodig hebt om jou droom van een nieuwe dakkapel te realiseren. Een goed advies is het halve werk.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 39 minuten geleden een offerte aangevraagd.X