Kosten asbest verwijderen | Ikknapmijnhuisop.nl

Kosten asbest verwijderen

asbest schuur verwijderen kosten

Die ene schuur in de tuin is je al jaren een doorn in het oog. Je weet echter dat deze schuur asbest bevat en niet zomaar gesloopt kan worden zonder het nemen van de nodige veiligheid- en gezondheidsmaatregelen. Het is aan jou of je zelf aan dit (gevaarlijke) karwei gaat beginnen of deze klus gaat uitbesteden. Wil je deze klus uitbesteden en uit laten voeren door een professioneel bedrijf? Vul dan gratis en vrijblijvend het formulier in onder aan de pagina en wij helpen je op weg.

De oude schuur in de tuin is natuurlijk niet de enige plek waar je asbest kunt tegenkomen. Ook in je huis zijn er plekken waar asbest kan zitten. Zeker in de oudere huizen kan dit het geval zijn. Het is daarom verstandig om niet zomaar te gaan slopen en dan vooral geen oude daken, vloeren of wanden. Dit zijn allemaal plekken waarin asbest verwerkt kan zitten.

Kosten asbest verwijderen particulier:

De ‘kosten asbest verwijderen‘ kunnen behoorlijk de pan uitrijzen. Toch is het zeker de overweging waard om deze klus uit te besteden en hier niet zelf aan te beginnen. Naast de gezondheidsrisico’s die je loopt bij het onveilig en onvoorbereid slopen van asbestdelen, kost het voor een particulier vaak ook meer geld om de asbest af te storten, dan voor een gecertificeerd bedrijf.

Het laten verwijderen van asbestdelen is prijzig, maar zorgt er wel voor dat je zelf dus geen enkel risico loopt en de asbestdelen veilig worden afgestort op speciale stortplaatsen. Het verwijderen van asbest hangt sterk af van de grootte van de ruimte en het materiaal wat moet worden verwijderd. Ruimtes tot 35 m2 asbestvrij maken kost rond de 700-950 euro inclusief afstorting. Uiteraard kunnen deze prijzen variëren en hangt het ook sterk af van de materialen, omgeving en ruimte die asbestvrij moet worden gemaakt.

Prijzen vergelijken kosten asbest verwijderen:

Wil je de klus uitbesteden en zelf geen gezondheidsrisico’s lopen? Zoek dan naar een gecertificeerd bedrijf die gespecialiseerd is in het veilig verwijderen van asbest. Als je onderstaand formulier invult, zorgen wij ervoor dat bedrijven op jouw aanvraag kunnen reageren en een offerte kunnen plaatsen. Dit kost je niets, maar helpt je wel om de eerste stap te zetten en eventueel een keuze te maken.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 36 minuten geleden een offerte aangevraagd.X