Asbest test | Ikknapmijnhuisop.nl

Asbest test

asbest schuur verwijderen kosten

Aan de slag met asbest, een gevaarlijke bezigheid. Asbestplaten of asbestdelen zijn niet schadelijk, totdat u de delen gaat verwijderen en er schadelijke vezels vrijkomen. Zorg er daarom altijd voor dat u genoeg veiligheidsmaatregelen treft en uiterst voorzichtig bent tijdens het asbest verwijderen.

Het is nog beter om het verwijderen en afvoeren van asbest over te laten en uit te besteden aan een specialistisch bedrijf. Zij zorgen ervoor dat de asbest veilig wordt verwijderd en alles direct wordt afgevoerd. Als u hulp wilt hebben bij het maken van een keuze, kunt u het formulier onder aan deze pagina invullen. Wij geven bedrijven dan gratis de mogelijkheid om u een offerte toe te sturen.

Weet u niet zeker of bepaalde delen die u wilt verwijderen asbest bevatten? Laat dan een asbestanalyse uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf of lees het artikel ‘asbest herkennen’. Asbest komt echter in vele vormen en soorten voor, waardoor het aan te raden is om bij twijfel een asbesttest af te laten nemen. in diverse gevallen is er ook de mogelijkheid om subsidie te ontvangen voor het afvoeren en verwijderen van asbest. Lees hiervoor het artikel: subsidie asbest verwijderen.

Asbest test

Er zijn diverse mogelijkheden om te bekijken of bepaalde gedeelten die u wilt slopen asbest bevatten. Gespecialiseerde bedrijven komen een monster nemen van deze gedeelten en gaan deze in het laboratorium checken op schadelijke asbestvezels.

U kunt zelf ook een klein stukje van het materiaal goed verpakt opsturen naar het lab. Dit is echter niet raadzaam, omdat er schadelijke stoffen kunnen ontsnappen bij het verpakken van dit materiaal en u er ook verantwoordelijk voor bent als de envelop scheurt en er schadelijke stoffen vrijkomen.

Bespaar u deze moeite en leg uw gezondheid niet in de waagschaal door zelf een test af te nemen, maar laat dit door professionals uitvoeren. Werk je als bedrijf zijnde met asbest, maar wil je af en toe testen uit laten voeren, dan kunnen er pakketjes worden besteld met daarin meerdere asbestanalyses.

Aangezien u als bedrijf dan bekend bent met de gevaren van asbest en de voorzorgsmaatregelen, kunt dan een gedeelte van het materiaal zelf veilig verpakken en versturen naar het laboratorium.

Prijzen vergelijken asbest test

U kunt onderstaand formulier invullen en aan de hand daarvan geven wij bedrijven de kans om u advies te geven en om een asbest analyse af te komen nemen. Deze eerste stap vanuit ons is gratis en geheel vrijblijvend.

Wij helpen een ieder echter graag op weg, want uiteindelijk kan dit tot een fikse besparing op het eindbedrag leiden. Zo zorgen wij voor tevreden klanten en kunt u hopelijk een keuze maken uit één van de bedrijven.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 31 minuten geleden een offerte aangevraagd.X