Erkende alarminstallateur | Borg erkende alarminstallatie

Erkende alarminstallateurs

erkende alarminstallateur

Het is belangrijk om je alarminstallatie zorgvuldig te laten installeren of in ieder geval te laten checken door een erkende installateur.

Ben je handig, dan kun je een alarminstallatie zelf monteren. Installeer je het systeem echter niet goed, dan heb je kans dat de verzekering je geen schadevergoeding uitkeert bij een inbraak.

Ook als je niet in het bezit bent van een certificaat voor je alarminstallatie, loop je de kans dat je veel gedoe krijgt met de verzekering bij een inbraak.

Daarom is het aan te raden is om je alarminstallatie aan te laten leggen door een erkende alarminstallateur. Maar hoe weet je nu of een bedrijf erkend is en ervoor kan zorgen dat je alarminstallatie goed wordt aangelegd?

In onderstaand artikel zullen wij beschrijven waar je op moet letten bij het kiezen van een erkende alarminstallateur.

Besparen op je alarminstallatie? Vergelijk gratis en vrijblijvend prijzen door offertes op te vragen bij professionele beveiligingsbedrijven.

Alarm kosten vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Erkende alarminstallateurs:

Een erkende installatiebedrijf is altijd te herkennen aan het BORG NCP certificaat. Ga ook alleen in zee met installatiebedrijven die dit certificaat bezitten.

Borg erkende alarminstallatie bedrijven maken ook een beveiligingsplan voordat ze je alarminstallatie installeren, zodat je een BORG certificaat voor je alarmsysteem ontvangt.

Met dit certificaat kun je korting krijgen op je inboedelverzekering bij diverse verzekeraars. Wil je meer informatie over verzekeringseisen? Lees dan het artikel eisen verzekeraars alarminstallatie.

Deelgebieden erkende alarminstallateurs

Je hebt drie deelgebieden ter onderscheid van je alarminstallatie. Dit ligt onder andere aan de grootte van je huis en het inbraakrisico.

Deelgebied 1 bestaat uit: alarminstallaties voor woningen uit risicoklasse 1 t/m 3 en installaties voor utiliteitsgebouwen in risicoklasse 1-2.

Deelgebied 2 bestaat uit: alarminstallaties voor woningen uit risicoklasse 4 en installaties voor utiliteitsgebouwen 3-4.

Deelgebied 3 bestaat uit: bouwkundige beveiligingsmaatregelen uit alle risicoklassen. Elk installateur is specialist in een bepaald deelgebied.

Sommige installateurs zijn specialisten in meerdere deelgebieden. Elk van deze deelgebieden leveren een apart certificaat op voor onder ander de verzekering.

Een BORG NCP erkend bedrijf geeft na het plaatsen van een alarminstallatie een NCP bewijs af. Dit bewijs geldt als 5-jaars garantie en geeft jaarlijks recht op één preventieve onderhoudsbeurt.

Alarm kosten vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Prijzen vergelijken erkende alarminstallateur

Het is onder andere voor de verzekering erg belangrijk om je alarminstallatie aan te laten leggen door een BORG NCP erkend bedrijf.

Deze bedrijven zorgen ervoor dat je alarminstallatie opgeleverd wordt met een NCP opleveringsbewijs en eventueel met een BORG certificaat.

Met dit BORG certificaat kan je korting krijgen bij diverse verzekeraars op je inboedelverzekering. Vul onderstaand formulier in en vraag daarmee gratis en vrijblijvend offertes op van diverse erkende installatiebedrijven.

Dit verplicht je tot niets, maar geeft je wel de keus uit offertes van diverse bedrijven uit de regio.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 24 minuten geleden een offerte aangevraagd.X