Alarminstallatie kopen | Vergelijk prijzen en bespaar!

Alarminstallatie kopen

Alarminstallatie kopen

Alarminstallatie kopen. Op het gebied van alarminstallaties bestaan er talloze mogelijkheden. Je hebt draadloze alarmsystemen en bedrade alarmsystemen.

Je hebt bewegingsdetectoren, maar ook glasbreukdetectie. Je hebt alarmen met flitslichten, maar ook alarmen met sirenes.

Dit zijn een aantal opties die je hebt voor je alarmsysteem.  Welk alarmsysteem is geschikt voor jouw huis? lees het onderstaande artikel ‘Alarminstallatie kopen’ voor meer informatie over dit onderwerp. 

Alarm kosten vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Alarminstallatie kopen:

Je hebt goedkope alarminstallaties, die je kunt uitbreiden met extra opties. Er zijn veel extra opties mogelijk. Goedkopere alarminstallaties geven bij alarm door het alarmsysteem een sirene of flitslicht, het systeem geeft meestal geen melding door aan een meldkamer.

Let hier op bij de aankoop van een alarminstallatie, trouwens goedkoop hoef geen duurkoop te zijn. Een goedkopere alarminstallatie zonder connectie schrikt in ieder geval wel af en werkt ook preventief.

Bij een duurdere alarminstallatie, is er wel vaak de mogelijkheid om melding te versturen naar een zogeheten meldkamer. Ook kunnen er dan videobeelden of stills doorgestuurd worden naar je telefoon.

Doordat er een signaal wordt doorgegeven aan een meldkamer kan de politie worden ingeschakeld of kan er iemand checken wat er aan de hand is wanneer het signaal afgaat.

Let bij het kopen van je alarminstallatie ook op de kosten van een abonnement bij een meldkamer, en of de meldkamers met het systeem overweg kunnen.

Je kunt alarmsystemen kopen en uitbreiden met extra detectoren, een lekkage, brand of koolmonoxide alarm. Ook kun je een abonnement afsluiten, zodat je bent aangesloten op een meldkamer bij alarm, een app waarmee je je huis op afstand kunt bewaken of wereldwijde verbinding via het web.

Duurdere systemen geven een NCP opleveringsbewijs af en komen jaarlijks een extra onderhoudscheck afnemen.

Heb je veel dure spullen in je huis of wil je de kans vergroten dat de inbrekers gepakt worden, neem dan een abonnement waarbij een beveiliger na een alarmmelding direct naar je huis gaat.

De beveiliger gaat dan echter ook naar je huis als het een vals-alarm melding is. Wil je meer informatie over de kosten van een alarminstallatie, lees dan het artikel alarminstallatie kosten.

Alarm kosten vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Alarminstallatie aanschaffen voor jouw huis

Omdat er zoveel alarminstallaties te koop zijn, zie je soms als consument door de bomen het bos niet meer. Omdat er zoveel keus is, is het lastig om te bepalen welk alarm voor jouw huis geschikt is.

Een huis met grotere woonoppervlaktes is gebaat bij meerdere bewegingsdetectoren in één ruimte. Verder is het aan te raden om je alarmsysteem te voorzien van een flitslichtje of sirene als je geen abonnement hebt, zodat jij of de buren in ieder geval zijn gewaarschuwd dat er iets aan de hand is.

Ook stelt de verzekering eisen aan een alarmsysteem. Wil je hier meer informatie over, lees dan het artikel eisen verzekeraars alarminstallaties.

Voorzorgsmaatregelen inbraakpreventie

Je kunt zelf ook kleine voorzorgsmaatregelen nemen, om de kans op inbrekers te minimaliseren. Laat inbrekers altijd in het zicht staan en zorg dat ze niet kunnen schuilen achter bomen of struikgewas.

Zet containers ver van een schutting of een muur af, zodat deze niet als opstap gebruikt kunnen worden naar je ramen. Als je op vakantie gaan, kan je een tijdschakelaar instellen of de buren de post laten halen.

Ook kan je een buitenlamp met bewegingsdetector aanschaffen of een sticker met ‘hier waakt de hond’, ja, die sticker schijnt écht te werken.

Prijzen vergelijken alarminstallatie

Er zijn heel veel opties en mogelijkheden voor jouw alarminstallatie kopen. Zie je door de bomen het bos niet meer, laat je dan voorlichten door een erkende alarminstallateur.

Via onderstaand formulier kan je direct offertes opvragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast, maar je kunt wel een erkend bedrijf uitzoeken die je alarminstallatie installeert.

Let erop dat dit bedrijf NCP of BORG gecertificeerd is. Dit is belangrijk voor de verzekering. Succes met de aankoop van je alarmsysteem!

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 35 minuten geleden een offerte aangevraagd.X