Wenteltrap | Ikknapmijnhuisop.nl

Wenteltrap

Wat zijn de voordelen van een wenteltrap en wat voor mogelijkheden zijn er nog meer? Hieronder zullen wij meerdere trapsoorten benoemen en meer informatie geven over de wenteltrap. Wil je hulp bij het opvragen van offertes? Vul dan het formulier in onderaan de pagina.

De wenteltrap:

De wenteltrap zorgt voor een sfeervolle en chique uitstraling. Het verschil met een spiltrap is dat een wenteltrap vierkant is en in het midden compleet open. Een spiltrap heeft een spil in het midden waar de trap omheen draait.

Doordat een wentel trap in het midden open is en robuuste en brede treden heeft, zorgt deze trapsoort voor een mooie aanblik in een gang of woonkamer. Tot slot is de wenteltrap een erg stabiele trap en kent deze trapsoort een lange levensduur. Ook is deze trap eenvoudig op te knappen. Lees meer over traprenovatie en traprenovatie prijzen.

Een van de meest voorkomende trappen:

De open trap, de steektrap, de spiltrap en de wenteltrap zijn de trapsoorten die het meest voorkomen. De open trap en de spiltrap worden het meest gebruikt in woonkamers, omdat deze trapsoorten open zijn en zorgen voor veel licht.

De steektrap is de meest voorkomende trapsoort. Dit is de ‘standaard’ rechte trap die de meeste huishoudens kennen. De wenteltrap loopt spiraalvormig omhoog en is in het midden geheel open.

Prijzen vergelijken wenteltrap plaatsen:

Je hebt de keuze gemaakt voor het laten maken en plaatsen van een wenteltrap. Je weet alleen nog niet door welk bedrijf je de klus gaat laten uitvoeren.

Wil je hulp hebben met het opvragen van offertes? Vul dan het formulier hieronder gratis en vrijblijvend in, zodat bedrijven op jouw aanvraag kunnen reageren en een offerte op maat kunnen verzorgen. Dit kan je uiteindelijk tot wel honderden euro’s schelen op het laten maken en plaatsen van jouw nieuwe trap. Zo kun je weer jaren vooruit met een mooie en nieuwe trap in je huis.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 15 minuten geleden een offerte aangevraagd.X