Winterschilder | Tot wel 50 % besparen op je schilderwerk

Winterschilder

winterschilder

In de winter hebben schilderbedrijven het over het algemeen een stuk rustiger. Daardoor liggen de prijzen ook een stuk lager. Kwalitatief maakt het niet uit, aangezien het resultaat van het schilderwerk door de winterschilder hetzelfde is als dat van de ‘zomerschilder’. Je kunt de prijzen voor een winter- en zomerschilder eenvoudig, gratis en vrijblijvend via deze website opvragen.

Winterschilder

Schilderbedrijven hebben in de winter vaak veel minder werk of moeten het hebben van schilderklussen die binnen worden uitgevoerd. Om dat gat op te kunnen vullen, schilderen ze in de winter voor een lager tarief. In de winter is prima te schilderen met professionele verf.

Schilderwerk prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van schilders uit je regio!

In de winterperiode schilderen

Volgens een winterschilder loopt de winterperiode ongeveer van 21 november tot en met 21 maart. Binnen deze periode hanteren ze lagere tarieven. Voor meer informatie kan je ook kijken op buiten schilderen in de winter.

Door de speciale verf, die bestand is tegen lage temperaturen, is er voor de schilder prima in de winter te werken. Wordt de luchtvochtigheid te hoog? Dan moet de schilder even stoppen met verven of de boel goed afdekken. Voor de rest is het schilderen in de winterperiode geen enkel probleem.

Voordelen van een winterschilder

Er zijn diverse voordelen te noemen om te kiezen voor een winterschilder. Uiteraard is het lagere tarief aantrekkelijk en kan het uiteindelijk flink schelen in de kosten. Tevens heeft een winterschilder vaak geen lange wachttijd in de winterperiode en kan hij snel aan de slag.

Winterschilder prijzen vergelijken

Ga je voor een winterschilder? Kies dan eerst wat bedrijven uit om offertes op te vragen. Ook in de winter, kunnen prijzen nog sterk verschillen. Door onderstaand formulier in te vullen, kan je prijzen vergelijken. Dit is geheel vrijblijvend en gratis.

Wanneer je je huis wilt laten schilderen en er niet veel voor wilt betalen is het verstandig om je huis in het juiste seizoen te laten schilderen. Door je huis te laten schilderen in de winter kan de korting op het schilderwerk oplopen tot wel 40%.

Dat de prijzen voor het schilderwerk in de winter lager uitvallen heeft te maken met dat schilders het over het algemeen rustig hebben in de winter en dus graag willen werken.

Wil je meteen weten hoeveel je bespaart door het inhuren van een winterschilder die zijn vergelijk dan via deze site de prijzen van verschillende schildersbedrijven in de regio.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 39 minuten geleden een offerte aangevraagd.X