Poolse schilders | Tot 40% besparen op je schilderwerk!

Poolse schilder

poolse schilder

Ben je op zoek naar een Poolse schilder? Dan is de kans groot dat je voor weinig je huis wilt laten schilderen. 

Het uurtarief van Poolse schilders ligt iets lager, dan dat van Nederlandse schilders.

Schilderen is een klus die mensen vaak niet graag zelf doen. Vandaar dat ze zoeken naar oplossingen om dit uit te besteden. Het liefst zo goedkoop mogelijk natuurlijk.

Voordat je je huis laat schilderen door Polen, raden we je aan om vrijblijvend prijzen te vergelijken van Nederlandse schilders uit de regio. 

Schilderwerk prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van schilders uit je regio!

Poolse schilders:

Een aantal jaar geleden hoorde je niet anders; Poolse schilders. Het alternatief voor een dure of tijdrovende schilderklus. Veel mensen lieten hun huizen opknappen door Polen.

De reacties over Poolse schilders zijn wisselend van slecht tot positief. Durf jij het aan? Was de vraag. Vaak werd deze vraag mentale door Nederlandse vakmannen negatief beantwoord. 

Niet vanwege de kwaliteit van het werk wat werd geleverd, maar vooral omdat ze vonden dat Polen al hun werk overnamen tegen oneerlijke prijzen.

Maar waren die prijzen wel zo oneerlijk? Een schilder voor tien Euro per uur laten werken kan natuurlijk niet (alhoewel het voor de Pool vaak genoeg was) werden Polen vaak uitgeknepen door Nederlandse bedrijven.

Maar prijzen van rond de € 20 kunnen wel. Dit zien we ook terug bij Nederlandse schildersbedrijven. De markt staat nu eenmaal onder druk. Daar kan je als bedrijf op inspelen of niet.

Wat kost een Poolse schilder?

Veel mensen hebben gehoord van goedkope Poolse schilders, maar die tijd is eigenlijk wel voorbij. De regels rondom het werken met Polen zijn aangepast. Daardoor moeten Polen nu ook fatsoenlijk betaalt worden.

En terecht vinden wij. Voor een Pool is het nog altijd goed verdienen gelukkig. Alleen de bedrijven die ze verhuren moet meer per uur betalen aan hun Poolse werknemers dan voorheen.

Voor een schilder of Poolse klusjesman vraagt men nu vaak tussen de € 17,50 en € 20 per uur. Deze uurtarieven zijn scherp maar verschillen niet veel van Nederlandse goedkope schilders

Schilderwerk prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van schilders uit je regio!

Voordelen van een Poolse schilder:

Polen zijn harde werkers en krijgen veel gedaan in weinig tijd. Ze beginnen vroeg en gaat tot laat door. Vaak maken ze dagen van tien uur zodat ze vrijdag vrij hebben om naar huis te rijden.

Maar goed veel Nederlandse schilders hebben dezelfde mentaliteit. Ze kunnen ook niet anders meer.

Nadelen van werken met Poolse schilders:

Het grootste nadeel zit hem volgens ons in de communicatie. De meest Polen kunnen geen Nederlands en spreken ook geen Engels.

De taalbarrière is lastig want, doordat je elkaar misschien niet begrijpt vanwege de taalverschillen, kan het zo zijn dat het werk op een verkeerde manier wordt uitgevoerd.

Met een Poolse schilder in contact komen:

Een Poolse schilder vinden is ingewikkelder dan in contact komen met een Nederlandse schilder. Via internet kun je rechtstreeks met bedrijven in contact komen.

Maar hoe kies je de juiste Poolse schilder uit, die netjes werkt en ook niet onnodig teveel berekend? Er zijn een aantal uitzendbureaus die alleen bemiddelen, voor Poolse arbeiders.

De meningen over Poolse schilders zijn verdeeld. Je doet er verstandig aan om jezelf goed te oriënteren als je een Poolse schilder aan wilt nemen voor een klus.

Vraag eens rond in je kennissenkring of maak gebruik van sociale media of het internet. Moeite met een goedkope schilder vinden? Dat kan via deze site gemakkelijk!

Schilderwerk prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van schilders uit je regio!

Scherpe schilderwerk prijzen vinden:

Om exact te weten wat je kwijt bent om je huis te laten schilderen, kun je prijzen opvragen bij diverse schilders in de regio.

Het vergelijken van offertes van schildersbedrijven brengt vele voordelen met zich mee. Als eerste kan je de beste prijzen uitzoeken.

Offertes vergelijken kan je tot wel 40% schelen op het totaalbedrag. Misschien is een schildersbedrijf uit de regio tóch wel goedkoper dan een Poolse schilder.

Wil je direct vrijblijvend scherpe prijzen ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 32 minuten geleden een offerte aangevraagd.X