Ecosy kozijn plaatsen | Makkelijk kozijn renoveren

Een Ecosy kozijn plaatsen

Ecosy kozijn plaatsen

Tijdens de bouw worden veel woningen voorzien van stalen binnendeurkozijnen en vlakke opdekdeuren. Bij je huis renoveren of je huis opknappen wordt tegenwoordig niet alleen de keuken of badkamer vervangen, maar is er ook meer aandacht voor luxe binnendeuren, al dan niet met sfeervol glas. Het stalen kozijn is dan meestal een doorn in het oog.

Ecosy Kozijn: kleine moeite, groots entree!

Zoekt je een houten kozijn, dat veel meer sfeer biedt aan het interieur en een eenheid vormt met de nieuwe luxe binnendeuren? Dan heeft Austria Deuren. hiervoor een passende oplossing: het Ecosy binnendeurkozijn. Dit is een massief houten vervangingskozijn voor stompe binnendeuren, vervaardigd van duurzaam gekapt hout en daarom voorzien van het 100% FSC-label. Het is leverbaar voor toepassing met of zonder bovenlicht. De hoogte van de stijlen is zelf te bepalen door ze op de gewenste hoogte in te korten. Met dit kozijn zijn zelfs kamerhoge deuren tot max. 261 cm toe te passen.

Ecosy kozijn is geschikt voor elke binnenmuur met een dikte van 70 mm of 100 mm. Wordt er getegeld? Dan is een architraaf met verlengde lip, type XL leverbaar. Hiermee kan extra 10 mm muurdikte worden overbrugd. Met architraaf XXL kan zelfs een muurdikte van 150 mm worden benut.

Een normaal vuren of meranti binnendeurkozijn is veelal 56 mm dik. Bij toepassing van een dergelijk kozijn moeten er concessies worden gedaan aan de deurbreedte. Bij een Ecosy kozijn kan echter de oorspronkelijke deurbreedte worden toegepast.

Omdat een Ecosy kozijn is voorzien van twee lagen primer en vervolgens is nageschuurd, is het eenvoudig in elke gewenste kleur te schilderen. De meegeleverde montagematerialen worden na plaatsing afgedekt met een wit rubber, dat tevens dienstdoet als tochtrubber.

Aan beide zijden van het kozijn zit een vlakke architraaf van 60 mm. Bij toepassing van klassiek uitgevoerde deuren zijn tegen meerprijs ook sierlijk geprofileerde koplatten leverbaar.

Ecosy kozijn heeft alleen pluspunten: duurzaam materiaal, eenvoudige montage zonder breekwerk, behoud van deurbreedte, gemakkelijk overschilderbaar en fraai afgewerkt. Austria Deuren heeft deze complete bouwpakketten voorradig. Kijk hier voor een Ecosy kozijn instructie video.

Goedkope Ecosy kozijnen regelen?

Door prijzen te vergelijken kan je tot wel 40% besparen! Vul het onderstaande formulier in en ontvang meteen prijzen van verschillende leveranciers uit de regio:

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 35 minuten geleden een offerte aangevraagd.X