Alphaline 90 kozijn Veka | Ikknapmijnhuisop.nl

Alphaline 90 kozijn van Veka

Alphaline 90 kozijn Veka

De kozijnen markt staat niet stil. Er wordt altijd doorontwikkeld en het resultaat mag er zijn. Het Alphaline 90 kozijn blinkt uit in zijn  goede isolatie waarde en strakke design. Het kozijn is te verkrijgen in alle ral kleuren.

Met deze kozijnen en ramen kan je gaan besparen op je energieverbruik. Ook zijn de kunststof kozijnen onderhoudsvrij. Houd daarom de kozijnen trends goed in de gaten via onze site. Of vraag vrijblijvend meer informatie en offertes aan.

Kozijnen goedkoop laten plaatsen?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Alphaline 90 kozijn van Veka

De nieuwe ALPHALINE 90 onderscheidt zich door hoge warmte-isolatie VEKA ontwikkelt voor woningen met A-label

Duurzaam bouwen is een thema dat VEKA tot nieuwe oplossingen blijft inspireren. De specialist in kunststof profielen voor ramen en deuren introduceerde onlangs de ALPHALINE 90: het eerste profielsysteem met een bouwdiepte van 90 mm. ALPHALINE 90 onderscheidt zich door een ongekend hoge isolatiewaarde, tot een Uw- waarde van maar liefst 0,8 W/m2K. Het design van dit profielsysteem mag bovendien worden gezien.

ALPHALINE 90 is een 90 mm-systeem met 6 geometrische kamers. Mede dankzij de unieke isolerende eigenschappen is het systeem bij uitstek geschikt voor moderne nieuwbouw.

Uniek in isolatie

De nieuw ontwikkelde profielgeometrie staat borg voor een hoge warmte-isolatie. Daar komt het uitgekiende middendichtingssysteem bij, dat optimale bescherming biedt tegen kou, tocht en vochtigheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft voor kozijnen van ALPHALINE 90 profielen met een Uf-waarde van 1,1 W/m2K aangetoond. Deze op zich al uitstekende waarde is verder te verhogen. Zo kan ALPHALINE 90 worden geleverd met een isolatiekern van schuim. Deze is heel eenvoudig in de buitenste kamer van het raamkozijn te schuiven. Dankzij de combinatie van extra bouwdiepte en de isolatiekern wordt een aantoonbare Uf- waarde van 1,0 W/m2K mogelijk. Als APHALINE 90 wordt voorzien van 3-dubbele beglazing, dan komt de Uw-waarde zelfs uit op 0,8 W/m2K.

Met of zonder isolatiekern: de isolerende eigenschappen van ALPHALINE 90 zijn de hoogste in de Nederlandse markt. Voor nieuwbouwwoningen die aan het A-label moeten voldoen, is ALPHALINE 90 dan ook een voortreffelijke keus.

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden

Ook de andere producteigenschappen maken het nieuwe profielsysteem geschikt voor een brede toepassing in de moderne nieuwbouw. De wanddikte voldoet bijvoorbeeld aan de hoogste kwaliteitsstandaard volgens RAL: Klasse A” (DIN EN 12608). De glasdikte kan variëren van 24 tot 50 mm. Bovendien is ALPHALINE 90 compatibel met het SOFTLINE- programma van VEKA. Diverse accessoires voor de 70 mm-SOFTLINE-profielen, zoals vensterbanken en koppelingen, zijn ook inzetbaar bij ALPHALINE 90.

Last but not least, heeft het nieuwe profielsysteem een aantrekkelijk, klassiek design. VEKA biedt architecten bovendien een ruime keus, want de profielen zijn leverbaar in maar liefst 42 kleuren, waaronder monumentaal groen.
Wie meer wil weten over de veelzijdige mogelijkheden van ALPHALINE 90, moet beslist eens kijken op www.vekakozijn.nl!

Kozijnen prijzen vergelijken

Wil je meer informatie, modellen en prijzen vergelijken? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang meteen bericht

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 15 minuten geleden een offerte aangevraagd.X