Wat kost een schuifpui? | Ikknapmijnhuisop.nl

Wat kost een schuifpui?

Wat kost een schuifpui? Kosten voor een schuifpui kunnen behoorlijk uiteenlopen. Dit ligt vooral aan het materiaal, de wensen van de klant, hoe je de schuifdeur wilt laten openen (schuif of schuif-kiep systeem) dikte van het glas, merk van het glas en of je de schuifpui geheel of gedeeltelijk laat monteren door professionals. Wij zullen hieronder een prijsindicatie geven voor houten, aluminium of kunststof schuifpuien.

Wat kost een schuifpui?

Een houten schuifpui is in de regel iets duurder dan een aluminium of kunststof schuifpui. bij een houten schuifpui moet je uitgaan van ongeveer 400 euro per vierkant meter. Bij een aluminium of kunststof schuifpui moet je uit gaan van 300 euro per vierkante meter. Dit is vaak inclusief monteren, schilderen etc. Controleer dit van te voren, aangezien sommige bedrijven hier extra kosten voor rekenen en het niet mee rekenen in de basis offerteprijs. Natuurlijk zijn deze prijzen ook afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant en de hoeveelheid arbeid. Arbeid is de grootste kostenpost bij het plaatsen van een schuifpui. De prijzen per vierkante meter zijn ook in dit geval weer grotendeels afhankelijk van het soort systeem, soort glas, merk, materiaal en de wensen van de klant. Je kunt een complete schuifpui hebben voor 2500 euro, maar ook voor 6000 euro. Wat dat betreft is er alleen een grove schatting te geven en zou je voor een precieze schatting van de kosten offertes op moeten vragen bij klusbedrijven.

Schuifpui prijzen vergelijken

Omdat de prijs van een schuifpui afhankelijk is van heel veel factoren, is het lastig om een goede en precieze indicatie te geven. Wil je een precieze indicatie, dan kunnen wij gratis en vrijblijvend offertes voor je opvragen bij diverse bedrijven in de buurt. Je zit hierna nergens aan vast, maar je weet wel waar je aan toe bent en of het laten plaatsen van een schuifpui binnen je budget valt. het is aan te raden om sowieso meerdere offertes op te vragen, aangezien dit in tijden van crisis honderden euro’s kan schelen. Bedrijven die het wat moeilijker hebben door de crisis, zouden een klus eerder aannemen voor een leuk prijsje, dan een groot bedrijf wat werk genoeg heeft. Het loont dus zeker om je hier even in te verdiepen.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 5 minuten geleden een offerte aangevraagd.X