Aluminium schuifpui kosten | Ikknapmijnhuisop.nl

Aluminium schuifpui kosten

Aluminium schuifpui kosten

Jullie wonen alweer een aantal jaren naar volle tevredenheid in jullie eigen huis. Het huis is bij aankoop volledig verbouwd naar jullie wensen. Na een aantal jaren, gaan jullie echter toch wat licht missen in de woonkamer.

De oplossing is eenvoudig; een schuifpui uitkiezen en laten monteren. De schuifpui zorgt behalve voor meer licht, ook voor een ruimtelijker gevoel. Ook de extra ruimte van de openslaande deuren in de richting van de tuin zul je nu niet langer missen.

Wil je meer informatie over schuifpuien en de bijbehorende prijzen? Laat ons dan gratis en vrijblijvend offertes opvragen. Dit kan eenvoudig door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Wij gaan daarna direct voor je aan de slag.

Kozijnen goedkoop laten plaatsen?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Aluminium schuifpui kosten

Precieze aluminium schuifpui kosten zijn moeilijk aan te geven. Er kan een grove schatting gemaakt worden, maar de kosten liggen vooral aan het soort systeem; geheel schuif of schuif en kiep, het glas, merkvoorkeuren, materiaal en eventuele speciale wensen van een klant.

Bij een aluminium en kunststof schuifpui liggen de prijzen rond de 300 per vierkante meter. Dit is een grove schatting en zoals eerder beschreven, grotendeels afhankelijk van bovenstaande factoren. Bij een houten schuifpui zullen de prijzen rond de 100 euro hoger per vierkante meter liggen.

Aluminium is duurzaam en makkelijk te onderhouden, maar mochten er beschadigingen optreden of je er een nieuw kleurtje op willen, dan is aluminium een stuk minder fijn. Vaak moet hier een klusjesman voor ingeschakeld worden of moet je zelf behoorlijk handig zijn. Denk eraan dat als je zelf aan de slag gaat met het repareren van je schuifpui, de garantie vaak vervalt. Lees dan ook eerst de algemene voorwaarden door voordat je zelf aan de slag gaat.

Aluminium schuifpui kosten offertes

Ook bij het laten plaatsen en monteren van een schuifpui is het raadzaam om offertes bij verschillende bedrijven op te vragen. Vooral in de huidige crisistijd zijn er veel bedrijven die klussen uitvoeren voor een minimale prijs.

Grotere bedrijven zullen deze kleine klussen minder nodig hebben en sneller het volle pond vragen. Wij kunnen deze klus voor je uitvoeren. Als je onderstaand formulier invult, gaan wij direct offertes aanvragen bij bedrijven uit de regio. Dit kost je niets, maar schenkt je wel een hoop gemak.

Je hoeft hierna namelijk alleen nog maar zelf een offerte uit te kiezen en dit bedrijf te benaderen voor de klus.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 18 minuten geleden een offerte aangevraagd.X