Houten schuifpui kosten | Ikknapmijnhuisop.nl

Houten schuifpui kosten

Houten schuifpui kosten

Je wilt je huis verrijken met een schuifpui. Je bent klaar met die losse openslaande deuren en bent er eindelijk over uit wat voor soort schuifpui je wilt. Het wordt een houten schuifpui.

Wat zijn hier de voor- en nadelen van en hoeveel gaat een houten schuifpui kosten? Hieronder zetten wij meer informatie over houten schuifpuien en bijbehorende kosten voor je op een rij.

Wil je direct offertes opvragen? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en wij gaan gratis en vrijblijvend voor je aan de slag.

Kozijnen goedkoop laten plaatsen?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Houten schuifpui kosten

Een houten schuifpui is duurder dan een aluminium of kunststof schuifpui, aangezien het veel onderhoud vergt en hout nu eenmaal redelijk duur is. Bij een houten schuifpui moet je afhankelijk van het merk, type glas en eventuele wensen van de klant uitgaan van een bedrag van 400 euro per vierkante meter.

Dit kan iets lager of hoger liggen, afhankelijk van het bedrijf en bovenstaande wensen. Vraag altijd meerdere offertes op bij het uitbesteden van deze klus. Er zijn bedrijven die staan te springen om opdrachten en de klus uitvoeren voor een leuk prijsje, maar er zijn ook bedrijven die je klusje niet nodig hebben en de prijs hoog houden.

Voor- en nadelen houten schuifpui

Een houten schuifpui geeft je huis een mooi aanzicht, kan op maat worden gemaakt, beschadigingen zijn goed te repareren, is goed geïsoleerd en gemakkelijk over te schilderen in een ander kleurtje. Dat zijn de voordelen van een houten schuifpui.

De nadelen zijn onder andere dat het veel onderhoud vergt, want zo nu en dan moet het geschilderd worden om te zorgen dat er geen schimmel en vocht in het hout trekt. Sommige houtsoorten kunnen door de weersinvloeden ook kromtrekken, waardoor je schuifpui minder goed loopt of opnieuw versteld moet worden, dit ligt vaak aan de houtsoort. Vraag dit dus zeker na bij een specialist.

Houten schuifpui offertes en informatie

Het op maat maken van een houten schuifpui is voor een erkend klusbedrijf geen enkel probleem. Vraag echter wel altijd meerdere offertes op, omdat dit gigantisch in prijs kan schelen. Door onderstaand formulier in te vullen, kunnen wij voor je aan de slag gaan.

Via ons vraag je offertes op bij meerdere bedrijven in de buurt en die zullen je daarna informeren over de opties en verschillende prijzen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om offertes naast elkaar te leggen en een keus te maken. Wij helpen je hier graag bij!

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 8 minuten geleden een offerte aangevraagd.X