Schuifpui reparatie | Ikknapmijnhuisop.nl

Schuifpui reparatie

Het is een heerlijke zomer geweest en je bent blij met je schuifpui. Toch loopt de schuifpui niet helemaal goed en zit er een kleine beschadiging in. Hieronder geven wij wat tips over het repareren van een schuifpui.

Er zit een groot verschil tussen het laten repareren van een houten, aluminium of kunststof schuifpui. Laat je schuifpui reparatie uitvoeren door het bedrijf wat de schuifpui heeft gezet of een ander gerenommeerd klusbedrijf. Bekijk ook de garantieduur, wie weet wordt het gratis voor je gemaakt, omdat het nog binnen de garantieduur valt.

Kozijnen goedkoop laten plaatsen?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Schuifpui reparatie

Een houten schuifpui vergt veel onderhoud, maar kan gemakkelijk gerepareerd worden. Er kunnen rotte stukjes hout worden vervangen, slechte stukjes kunnen worden bewerkt met reparatieverf/kit en het geheel kan in een ander kleurtje geverfd worden.

Bij een aluminium of kunststof schuifpui gaat dit iets moeilijker. Het materiaal is een stuk duurder en gaat lang mee, maar kleine beschadigingen kunnen moeilijker gerepareerd worden. Dit moet je echt laten doen door een vakman.

De meest voorkomende schuifpui reparaties zijn: rails vervangen of opnieuw afstellen, lekkage in het glas verhelpen, wielen vervangen, reparatie aan het hang- en sluitwerk of de roosters schoonmaken/vernieuwen.

Ook het opnieuw laten verven van je aluminium of kunststof schuifpui kun je het beste laten doen door een professional. Het verven van deze materialen vergt nu eenmaal een andere aanpak dan het verven van hout.

Schuifpui reparatie meer informatie en offertes

Het beste is om je schuifpui te laten repareren of checken door het bedrijf dat de schuifpui heeft geplaatst. Soms heb je nog garantie en repareren ze de schuifpui gratis.

Wil je je schuifpui echter toch graag door een ander bedrijf laten repareren, vraag dan meerdere offertes op. Dit kan al gauw een aardig bedrag schelen en zorgen voor een besparing. Heeft u geen idee bij wie u offertes op moet vragen en welke bedrijven erkend zijn, laat ons je deze taak dan uit handen nemen.

Als je het onderstaande formulier invult, gaan wij offertes voor je opvragen bij diverse klusbedrijven in de regio. Wij sturen je direct een bericht als wij offertes hebben ontvangen en daarna is de keus aan jou. Het opvragen via onderstaand formulier is geheel gratis en verplicht je tot niets.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 31 minuten geleden een offerte aangevraagd.X