Subsidie op dubbel glas | Ikknapmijnhuisop.nl

Subsidie op dubbel glas

dubbelglas subsidie regeling

Dubbelglas wordt tegenwoordig het meest vaak gebruikt. Zeker nieuwbouwwoningen maken hier gebruik van. Dubbel glas heeft veel voordelen en de meest belangrijke is de isolatiewaarde. Doordat de isolatiewaarde van dubbelglas veel beter is dan enkelglas en er dus flink bespaard kan worden op energieverbruik is er nu een subsidie op dubbelglas. Of jij voor deze subsidie in aanmerking komt hangt af van de situatie. behalve dat er een subsidie regeling is kan je ook gebruik maken van het verlaagde btw tarief van 6%.

Besparen met dubbelglas

De beste tijd om te investeren in dubbelglas is nu. Zoals gezegd maak je kans op een subsidie regeling en mag je gebruik maken van het verlaagde btw tarief. Je kan dus besparen op de aanschaf en plaatsing van het dubbelglas. Ook op de lange termijn zal het gebruik maken van dubbelglas in je woning gaan opleveren. Dubbelglas heeft een betere isolatie waarde dan enkelglas en dat merk je vrijwel meteen. Je zal merken dat het standaard al minder koud is in je woning zeker in de buurt van de ramen.

Doordat dubbelglas de kou beter weet buiten te houden hoef je ook minder te stoken om je woning warm te krijgen en op temperatuur te houden. Hierdoor bespaar je al snel €275 per jaar. Door deze forse jaarlijkse besparing is de investering in dubbelglas al snel terugverdiend.

Nog even de bespaar punten op een rijtje:  

  • Verlaagd btw-tarief 
  • Subsidies voor energiezuinige maatregelen
  • Offertes vergelijken

Is er dubbel glas subsidie in jouw gemeente?

Het energiebesparingsfonds van 600 miljoen euro die de regering in 2013 beschikbaar stelde, wordt per gemeente verdeeld. Elke gemeente hanteert daarbij eigen tarieven en een eigen procedure voor het aanvragen van bijvoorbeeld dubbel glas subsidie. Dubbelglas-Weetjes ontvangt af en toe signalen dat in sommige gemeentes de subsidiepot leeg is, maar nog lang niet overal. Wilt u uw huis isoleren met dubbel glas en wilt u weten of u in aanmerking komt voor dubbel glas subsidies, kijk dan eens op Energiesubsidiewijzer.nl, of neem contact op met uw gemeente, dan heeft u meteen duidelijkheid. (bron dubbelglas-weetjes.nl)

Dubbelglas prijzen vergelijken

Precies weten waar je aan toe bent? Vraag door het onderstaande formulier in te vullen gratis en vrijblijvend meer informatie en prijzen op bij dubbelglas bedrijven uit jouw regio. Duizenden mensen zijn je voorgegaan en hebben al flink bespaard!

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 9 minuten geleden een offerte aangevraagd.X