Zelfreinigend glas prijs | Nooit meer je ramen lappen!

Zelfreinigend glas prijs

Zelfreinigend glas prijs

Wie droomt er nu niet van glas wat je niet hoeft schoon te maken. Veel mensen vinden het een van de meest lastige huishoudelijke klussen. Behalve dat de ramen en reinigen voor de meeste mensen niet leuk is, is het voor sommige ook onmogelijk. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer mensen hun eigen ramen niet meer kunnen wassen of wanneer de ramen op een plek zitten waar je lastig bij kan.

Zelfreinigend glas kan in deze gevallen de ideale uitkomst bieden. Vrijwel elke soort glas is in de zelfreinigend glas uitvoering te verkrijgen. De kosten van zelfreinigend glas liggen wel hoger dan de normaal glas.

Met zelfreinigend glas kan je wel besparen om bijvoorbeeld de glazenwasser. Wanneer zelfreinigend dubbel glas laat plaatsen bespaar je dubbelop, namelijk ook nog eens op de energiekosten.

Zelfreinigend glas prijs

De prijzen van zelfreinigend glas liggen zoals gezegd beduidend hoger dan normaal glas. Een zelfreinigend glas prijs kan flink variëren. Gemiddeld heb je te maken met zelfreinigend glas prijzen die liggen tussen de € 75 en € 125. Wanneer de standaard prijzen voor glas hanteert of inzichtelijk hebt kan je om erachter te komen wat grofweg de zelfreinigend glas prijs is zo’n 20% bij de vraagprijs optellen. Wil je precies weten wat zelfreinigend dubbel glas in jouw situatie precies gaat kosten, vraag dan via deze site gratis offertes aan door hierboven kort je gegevens in te vullen in te vullen (gratis en vrijblijvend! Nu u het). (lees ook Dubbel glas kosten)

Zelfreinigend glas voordelen

Zelfreinigende ramen de unieke eigenschappen om zichzelf grotendeels schoon te houden. Hieronder een aantal zelfreinigend glas voordelen gemakkelijk en overzichtelijk onder elkaar:

  • Geen tijd meer kwijt aan ramen wassen
  • het is zeer Altijd Schone ruiten
  • Beter zicht,
  • Meer zonlicht
  • Condens op de ramen zal sneller verdwijnen
  • Weinig tot geen onderhoudskosten
  • Milieuvriendelijk

Hoe werkt zelfreinigend glas

Zelfreinigend glas krijgt haar unieke eigenschappen doordat het glas behandeld is met een speciale coating. Deze coating bevind zich alleen aan de buitenzijde van het glas en bestaat uit titaniumoxide. Bij daglicht heeft de zelfreinigend glas coating de eigenschap om te reageren op UV-straling en breekt hierdoor vuil wat op de ruit zit af. door deze unieke eigenschap kan het vuil zich niet goed hechten aan het glas.

Behalve deze eigenschap zorgt het er ook nog eens voor dat het water aantrekt wat resulteert in stromend water over de ruit (ipv druppels bij gewoon glas). Dit water zal het afgebroken vuil wegspoelen. De ruit droogt door zijn speciale zelfreinigend glas coating zonder vlekken op. Om je ramen schoon te houden, is bij zelfreinigend dubbel glas dus alleen daglicht en regen nodig. Zo laat dit speciale dubbel glas de natuur voor jou werken. Het resultaat liegt er niet om!

Zelfreinigend glas kosten

Via het onderstaande formulier kan je meer informatie en prijzen opvragen voor wat betreft dubbel glas en zelfreinigend glas. Trouwens het vergelijken van prijzen is geheel gratis en vrijblijvend.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 34 minuten geleden een offerte aangevraagd.X