Besparen op dubbel glas | Bespaar tot wel 40% op dubbelglas

Besparen op dubbel glas

besparen op dubbel glas

Door slim gebruik te maken van dubbel glas in huis kan je gaan besparen. Het energieverbruik om de ruimte warm en droog te houden zal verminderen en dat zie je natuurlijk weer terug in de energie kosten. Dubbel glas isoleert warmte beter maar zal er ook voor zorgen dat geluid van buitenaf beter wordt gefilterd en geblokt.

Wanneer je dubbel glas aanschaft zal je natuurlijk eerst moeten investeren. De prijzen voor dubbel glas variëren van 50 tot 150 euro per vierkante meter.  behalve dat je bespaart op de energierekening kan je ook besparen op de aanschaf van je dubbel glas. In dit artikel geven we je een aantal tips over hoe jij kunt besparen op dubbel glas

Besparen op dubbel glas

Om meer inzicht te krijgen in de kosten die de aanschaf van dubbel glas en het laten plaatsen van dubbelgas raden we je aan om prijzen te vergelijken bij verschillende bedrijven in de regio. Onder aan dit artikel kan je dit snel, gemakkelijk, gratis en vrijblijvend doen! Nu allereerst de punten voor besparen op dubbel glas op een rijtje onder elkaar:

  • Kwantumkorting regelen
  • Niet alle ruiten vervangen
  • Goed onderhandelen
  • Prijzen vergelijken

Kwantumkorting regelen

Kwantumkorting houdt in dat je in een keer een flink aantal ramen afneemt (stuk of 4 dubbel glas ramen). Wanneer je zelf niet zoveel ramen nodig hebt kan je het misschien combineren met buren of kennissen in de regio. De meest bedrijven doen wel wat met de prijs van dubbel glas op het moment dat er meer wordt afgenomen.

Niet alle ruiten vervangen

Wanneer bovenstaand niet lukt en je hebt maar 1 of 2 dubbel glas ramen nodig dan kan je op zoek gaan naar de scherpste prijs (lees ook dubbel glas kosten). Via deze site kan je gratis en vrijblijvend prijzen vergelijken en tot wel 40% besparen. Wanneer je in delen de ramen wilt vervangen begin dan in de meest koude ruimten zodat je het meest effect hebt van de verhoogde isolatiewaarde en maximaal kan besparen op de energie rekening.

Goed onderhandelen

Laat duidelijk merken dat u bij meerdere glaszetters in de regio informatie en prijzen hebt aangevraagd, dit vormt een basis om goed te gaan onderhandelen.  Wanneer de glaszetter weet dan dat hij de concurrentie met anderen aan moet is de kans groot dat hij een scherpere aanbieding zal maken dan de concurrent.

Prijzen vergelijken

De prijzen voor dubbel glas kunnen per glaszetter sterk verschillen. Dit prijsverschil kan oplopen tot wel 40%. Vraag daarom gratis en vrijblijvend prijzen en vergelijk ze. Trouwens vergelijken en prijzen opvragen via deze site is gratis en vrijblijvend

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 20 minuten geleden een offerte aangevraagd.X