Installatiebedrijf Huizen

Installatiebedrijf Huizen

Installatiebedrijf Huizen

Ben je op zoek naar een installatie bedrijf in de omgeving van Huizen dan hebben wij de installateur voor je gevonden! Technisch installatiebureau Rebel uit Huizen is de partner als het gaat om bouw en verbouw. Ook voor onderhoud kan je bij Installatiebedrijf rebel uit Huizen terecht.

Dit installatiebedrijf is al sinds 1962 gevestigd in Huizen. Doordat ze al zolang bestaan is installatiebedrijf Rebel uit Huizen een begrip. Toch willen we ze via dit artikel even extra onder de aandacht brengen. Wanneer je een klus hebt als particulier of bedrijf dan kan je zeker bij Installatiebedrijf Rebel terecht.

Installatiebedrijf in Huizen

De Gemeente huizen heeft ruim 40.000 inwoners verspreid over zo’n 18.000 huishoudens (http://www.huizen.nl). In de gemeente Huizen zijn natuurlijk meerdere installatiebedrijven te vinden totaal gaat het om ongeveer 10 grotere bedrijven en nog eens 10 kleine zelfstandigen.

De keuze voor een gerenomeerd installatiebedrijf uit huizen is natuurlijk snel gemaakt. Bij installatiebedrijf Rebel kan je terecht voor al het installatiewerk in en rondom je huis of bedrijf. Waar technisch installatiebedrijf Rebel uit huizen in gespecialiseerd is, is onder andere: Loodgieterswerk, Airco (voor particulier en bedrijven), Elektra, Sanitair, CV-installaties, dakbedekking, Grote en kleine verbouwingen (of het nu gaat om een supermarkt, bedrijfspanden of een woonhuis)

Loodgietersbedrijf Huizen

Zoals we al hebben gezegd kan je voor al je loodgieter klussen terecht bij installatiebedrijf Rebel in Huizen terecht. Doordat elk personeelslid weer zijn eigen expertise heeft is geen opdracht te groot of te ingewikkeld. Of het nu gaat om het vervangen van je leidingwerk, het repareren of plaatsen van een CV-ketel, het monteren en aansluiten van radiatoren, de riolering, Het aansluiten van sanitair of je keuken of badkamer voorzien van water. Voor elke loodgieters klus kan je terecht bij dit loodgietersbedrijf uit Huizen!

Elektrici├źn Huizen

Ook als het gaat om een goede elektricien vinden in Huizen kan je bij installatiebedrijf Rebel terecht. De gespecialiseerde elektriciens die werken bij Rebel staan altijd voor je klaar. Wanneer heb Je een elektricien nodig? Een elektricien wordt ingezet voor de volgende klussen; Het aansluiten en aanleggen van elektra in en rondom je huis (bedrijf of winkel), Het (ver)plaatsen of uitbreiden van een meterkast, het realiseren en aansluiten van elektra in huis en ga zo maar door. Wanneer je op zoek bent naar een elektricien uit Huizen dan ben ben je bij installatiebedrijf Rebel aan het juiste adres.

Airco installatie Huizen

Wil je airco in huis of bedrijf en ben je gevestigd in de regio Huizen en omgeving. Laat je dan eens informeren over de mogelijkheden die installatiebedrijf Rebel uit huizen je kan bieden. Door hun ervaring op het gebied van airco kunnen ze je helpen om de juiste beslissingen te maken. Bij installatiebedrijf Rebel uit Huizen werken airco specialisten die daarvoor speciale opleidingen hebben gedaan en de benodigde certificaten hebben behaald. Het aansluiten of onderhouden van een airco wil je graag uitbesteden aan een professional. Bij installatiebedrijf Rebel ben je dan aan het juiste adres!

Neem contact op met TIB Rebel uit huizen

Installatiebedrijf Rebel
Telefoon: 035-5253312
Kaap hoornstroom 28
Postbus 28
1270 AA Huizen

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 38 minuten geleden een offerte aangevraagd.X