Kosten aanbouw | Bespaar op aanbouw kosten

Kosten aanbouw

kosten aanbouw

Met een aanbouw realiseer je snel en gemakkelijk meer ruimte en wooncomfort. De aanbouw kosten voor je huis kan je gemakkelijk terugverdienen in de waardevermeerdering van je woning. Dit alles valt of staat met de uitvoering van de aanbouw.

In sommige gevallen verbeterd ook de isolatiewaarde van de nieuwe gevel of wordt er op een slimme manier gebruik gemaakt van passieve zonneenergie en kan je gaan besparen op de energiekosten.Het ruimer maken van de woning door middel van een aanbouw is kostbaar en ingrijpend.

Het is dan ook niet slim (tenzij niet anders mogelijk een aanbouw uit te voeren voor een beperkte ruimtewinst. In de aanbouw kosten zit maar een klein verschil tussen een aanbouw van 1,5 meter een aanbouw van 3 meter (let wel op vergunningen daar zit wel degelijk verschil tussen). De meest aanbouw kosten ontstaan door het ontwerpen, slopen en funderen.

Kosten aanbouw

Een van de meest geliefde manieren om een huis op te knappen of om het wooncomfort te verhogen is het laten uitvoeren van een uitbouw. De kosten van een aanbouw kunnen meevallen maar ook zeer snel oplopen. In dit artikel beknopt meer informatie over een aanbouw en de kosten ervan. Om erachter te komen of de kosten aanbouw mee zullen vallen of uit de hand kunnen lopen raden we je aan om behalve dit artikel te lezen, prijzen te vergelijken bij verschillende bedrijven. Kosten aanbouw vergelijken en meer informative opvragen doe je gemakkelijk via deze site. 

Kosten aanbouw per categorie

De aanbouw kosten kunnen worden onderverdeeld in drie stukken namelijk:

  • tekenen
  • materiaal
  • bouwen

Het tekenen kan je laten uitvoeren door een bouwkundige of een architect (architectkosten). Een goede tekening als uitgangspunt is ontzettend belangrijk. Het materiaal kan je zelf inkopen of het laten doen door de aannemer of het klusbedrijf (zij hebben vaak korting dus dat kan je geld besparen). Het bouwen van de aanbouw kost veel tijd en geld wanneer je goed voorbereid en eventueel meehelpt kan dit schelen.

Aanbouw kosten vergelijken

Vraag hier gratis en geheel vrijblijvend verschillende offertes aan van aannemers bedrijven. Of het nu gaat om een totaal nieuwe aanbouw of het renoveren ervan er zit altijd een passende offerte bij.

Trouwens, bij het aanvragen van een offerte verplicht je, je tot niets. Je kunt de offertes vergelijken, bewaren, of er op in gaan en de klus laten uitvoeren door de vakman.

Door het onderstaande formulier in te vullen weet je meteen waar je aan toe bent en ontvang je direct bericht:

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 28 minuten geleden een offerte aangevraagd.X