Subsidie op zonnepanelen!

Subsidie op zonnepanelenSubsidie op zonnepanelen!: Subsidie op zonnepanelen is een van de maatregelen uit het Lente akkoord van het huidige kabinet met het D66, GroenLinks en de ChristenUnie. De subsidiepot is in totaal 52 miljoen euro groot en is verspreid over 2012 (22 miljoen) en 2013 (30 miljoen).

Er wordt zo snel mogelijk een uitvoeringsregeling over de subsidie op zonnepanelen bekend gemaakt.

Meteen besparen op je energierekening? vraag via deze site informatie en prijzen op!

zonnepanelen prijzen vergelijken

Op een investering van enkele duizenden euro’s zou de koper al snel enkele honderden euro’s kunnen besparen. Met de subsidie op zonnepanelen maatregel uit het Lenteakkoord komt daar voor de zonnepanelenmarkt voorlopig geen eind aan.

Subsidie op zonnepanelen – Groei in de zonnepanelen industrie

De verwachting is dat de markt voor zonnepanelen de komende jaren alleen maar zal groeien.

Stroom uit het stopcontact is relatief duur en zal de komende jaren alleen maar duurder worden, zo wordt voorspeld. Zonnestroom wordt daardoor een geduchte concurrent van de reguliere stroomleverancier.

Een gemiddeld gezin kan al snel enkele honderden euro’s verdienen door op zonnepanelen over te stappen. Een investering is dan binnen een aantal jaren terugverdiend.

En waarschijnlijk nog eerder, omdat de reguliere stroomprijzen naar verwachting zullen blijven stijgen. Ook de panelen zelf zullen goedkoper worden. Adviesbureau McKinsey voorspelt een halvering van de prijs over zes jaar. Verder zullen de zonnepanelen in de toekomst een nog hoger rendement hebben.

Subsidie op zonnepanelen 2016 – Zonnepanelen informatie en prijzen opvragen

Is het plaatsen van zonnepanelen ook in jouw voordeel? Vvraag hieronder meteen geheel vrijblijvend informatie en prijzen op om erachter te komen:

Zonnepanelen prijzen vergelijken?

Ontvang vrijblijvend scherpe zonnepanelen offertes in uw regio!

  • Maak kans op een €50 ikea bon
  • Bespaar tot 40%
  • Uw klus voordelig uitbesteden?