Vloerbescherming stoelen | Ikknapmijnhuisop.nl

Vloerbescherming stoelen

vloerbescherming stoelen

Wanneer je een mooie vloer hebt liggen in huis is het goed om er zorgvuldig mee om te gaan. Hoe voorzichtiger je de vloer gebruikt des te langer heb je er plezier van. Een vloer in huis kan gemakkelijk beschadigen. Een van de meest voorkomende beschadigingen aan een vloer zijn krassen van meubels. Wanneer je meubels verplaatst dien je hier ook op te letten.

Onder de poten van meubels kan je vilt plakken zodat wanneer je het meubel belast of verplaatst er zo min mogelijk kans is op beschadigingen van je vloer. In dit artikel lichten we in het kort vloerbescherming voor stoelen toe.

Vloerbescherming voor stoelen

Om je stoelen vloervriendelijk te maken kan je een aantal maatregelen treffen. Om te beginnen is het goed om de punten waar de stoel contact maakt met de vloer te beschermen. Je kan dit doen door er vilt onder te plakken of speciale stoelpoot doppen er onder te zetten.

Het niet gebruiken van de juiste vloerbescherming voor stoelen kan tot het gevolg hebben dat:

  • Er plaatselijke slijtage van de vloer optreed
  • Er krassen en deuken ontstaan in de vloer
  • stoelen en fauteuils maken een onaangenaam geluid wanneer u ze verschuift
  • Het vilt niet blijft zitten en lijmresten achter laat op de vloer
  • Bestaande doppen snel slijten

Met de juiste bescherming onder de meubels zorg je ervoor dat de vloer niet beschadigd wanneer je meubels gebruikt of verplaatst. Wanneer je dit eenmaal hebt gerealiseerd zul je merken dat het rust geeft, meubels kan je weer zorgeloos verplaatsen zonder lawaai en kans op krassen. De juiste bescherming voor de vloer onder je meubels vind je op http://www.floorfriendly.nl/

In deze unieke en gespecialiseerde webwinkel vind je oplossingen voor de bovengenoemde problemen. Het uitgebreide assortiment  bestaat uit doppen, glijders en wielen geschikt voor veel verschillende meubels zoals stoelpoten en onderstellen.

Wanneer je er niet uitkomt welke producten je het beste in jou situatie kan gebruiken schroom dan niet om even contact op te nemen met een professional van diverse aanbieders. Of maak je vraag over vloerbescherming stoelen in het reactieformulier hieronder het artikel bekend.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 21 minuten geleden een offerte aangevraagd.X