Leren vloer | Ikknapmijnhuisop.nl

Leren vloer

leren vloer

Een van de dingen die we graag eens extra onder de aandacht brengen bij het opknappen van je huis is het gebruik van Leer. Het Gebruik van leer als wand, maar zeer zeker ook als vloerbekleding zie je steeds vaker in Nederland.

Er zijn al verschillende vloerleveranciers die hier op inspringen en met de trends meegaan. Met een leren vloer maak je elke woonomgeving uniek en anders dan anders. Vanaf 2011 zie je dat de markt voor een leren vloer is gegroeid.

Doordat er meer animo is voor de leren vloer vandaag de dag, zijn er steeds meer maten en prints te verkrijgen. Ook de toepasbaarheid wordt daardoor vergroot. Dit heeft weer tot uitwerking dat er meer leren vloeren worden verkocht en zo houdt deze industrie zichzelf draaiende. Hieronder een stukje over WoodLeather:

WoodLeather

leren vloeren en luxe wandbekleding van leer, bewerkt door de beste Italiaanse leerspecialisten. STP maakt een selectie uit de huiden en alleen het beste leer wordt verwerkt. Het luxe Italiaanse tuigleer is 2,5 mm dik. Deze dikte is nodig voor een hoogwaardige leren vloer en staat garant voor een lange levensduur.

Het leer wordt door en door gekleurd en verwerkt op een houten drager. Door deze combinatie blijft de zachte loop van het leer behouden. Een leren vloer van STP is hierdoor comfortabel en voelt natuurlijk en warm aan. Een leren vloer of lederen wandbekleding verbetert de akoestiek.

Een leren vloer met karakter

De WoodLeather collectie bestaat uit vier prachtige kleuren. Het tuigleer wordt op een natuurlijke wijze gelooid en gekleurd, hierdoor ontstaan kleurnuances. Leder is een natuurproduct.

Met vele natuurproducten heeft het gemeen dat het in de loop van jaren mooier wordt. Een vloer van leer leeft. Er zijn verschillende uitvoeringen van het elegante leer van WoodLeather. Liso is strak en puur, het straalt eenvoud uit. Elephant, Caiman en Liana hebben prachtige patronen, deze zijn door embossing in het leer aangebracht. Dit geeft het luxe leer een stoere en tegelijk een stijlvolle uitstraling.

Leren vloer informatie en prijzen vergelijken

Vraag hier onder geheel gratis en vrijblijvend door het formulier in te vullen informatie en prijzen over leren vloeren op op bij bedrijven uit de regio voor.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 32 minuten geleden een offerte aangevraagd.X