Afzuigkap zonder luchtafvoer | Ikknapmijnhuisop.nl

Afzuigkap zonder luchtafvoer naar buiten

Afzuigkap zonder luchtafvoer naar buiten

Afzuigkap zonder luchtafvoer naar buiten. Het is er al weer een tijdje, maar  een afzuigkap waarbij je geen luchtafvoer naar buiten nodig hebt is wel heel erg makkelijk en in sommige situaties noodzakelijk. Een afzuigkap zonder luchtafvoer naar buiten kan je in principe overal plaatsen. Behalve het gemakkelijk plaatsen scheelt ook het energieverbruik van deze afzuigkap. De besparing zit hem met name in de warme lucht die binnen blijft in plaats van naar buiten te worden geblazen.

Gratis en vrijblijvend prijzen vergelijken en meer informatie opvragen over het renoveren van een keuken of de keuken gedeeltelijk vernieuwen (al is het maar het vervangen van de afzuigkap) gemakkelijk via deze site. 

Aannemer prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van aannemers uit je regio!

Afzuigkap zonder afvoer

In dit artikel beschrijven we een afzuigkap zonder afvoer van het merk en wel de: AxiairDer EXP6-DP afzuigkap van Axiair  dit is een wandkap die voorzien is van Domaplasma®  en dat houdt in een speciale luchtzuivering en circulatie. Behalve in de vorm van een wandkap is hij ook verkrijgbaar als eilandkap 

De voordelen van een afzuigkap zonder luchtafvoer naar buiten

Iedereen wil graag schone lucht in huis. Kookdampen dienen zo snel en effectief mogelijk van de kookplaat afgevoerd te worden. We willen ook niet dat geuren van eten langdurig blijven hangen, of dat het huis de volgende ochtend nog naar rook ruikt.

Daarom heeft aXiair afzuigkappen op basis van Domaplasma® ontwikkeld, enkele voordelen op een rij:

  • Hoge afzuigcapaciteit
  • Laag geluidsniveau
  • Kwaliteit materialen
  • Weinig energie verlies en laag eigen energie verbruik
  • Overal toepasbaar

Hoe werkt een afzuigkap zonder luchtafvoer

In de speciale vetfilters, worden de kookdampen en de afgezogen lucht ontdaan van vaste delen, vetten, oliën en andere verontreinigingen. Het Domaplasma doet de rest namelijk in het hoogspanningsveld binnenin de Domaplasma® katalysator ontstaat een reactie- en oxidatieproces waardoor de geuren uiteen vallen en de verontreinigingen (waaronder ook micro-organismen zoals bacteriën, schimmelsporen, allergenen en virussen) worden vernietigd. Dit resulteert in schone lucht die weer retour geblazen kan worden in de leefruimte.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 39 minuten geleden een offerte aangevraagd.X