Openhaard de sfeermaker in huis | Ikknapmijnhuisop.nl

Openhaard de sfeermaker in huis

Wat is er fijner dan ’s winters met de hele familie rond een gloeiende kachel te zitten, lekker knus genieten van de knisperingen van het hout en het spelen van de vlammen? 

Soorten haarden:

Op het gebied van haarden onderscheiden we vier verschillende categorie├źn: gashaarden, houthaarden, haarden voor buiten en afvoerloze haarden. Uiteraard zijn openhaarden van veel verschillende merken en types verkrijgbaar.

DRU kachels:

DRU is daar een voorbeeld van, een producent die een ruime collectie biedt van verschillende soorten haarden en kachels. Naast de warmte die wordt afgegeven, zijn de voordelen van DRU kachels dat ze milieuvriendelijk zijn, en er voor zorgen dat het energieverbruik wordt beperkt binnenshuis.

Houtkachels en gashaarden zorgen voor sfeer in huis:

Heb je zin in een beetje extra sfeer in je huis? Houtkachels en gashaarden zorgen naast de warmte die ze bieden bovendien ook voor ambiance in het thuisleven. Het is natuurlijk prettig als het buiten in de tuin ook aangenaam warm is, zodat je de zomer nog een beetje kunt verlengen. Vooral voor de avonden is het prettig, wanneer je bijvoorbeeld tot rust wilt komen en genieten na een drukke dag op het werk. Een extra warmtebron komt dan goed van pas. Een vuurkorf of buitenhaard is daarvoor de perfecte oplossing.

Afvoerloze haarden: 

Tegenwoordig is er ook een uitgebreid aanbod aan afvoerloze haarden. Deze vorm van vuur stoken is de laatste jaren behoorlijk verbeterd. Ook niet algeheel onbelangrijk: de afvoerloze haard is gemakkelijk te installeren. Elektrisch vuur valt momenteel bij meer en meer mensen in de smaak. Het bestaat uit namaak blokken van hout of kolen, die gaan ‘gloeien’ als je de kachel aanzet. Op verschillende manieren kan vuur worden nagebootst: op een scherm schijnen lampjes, of er wordt gebruik gemaakt van spiegeltjes of waterdamp. Snuffel eens rond op internet en kies de haard die het best past bij uw huis en inrichting

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 19 minuten geleden een offerte aangevraagd.X