Airco kosten

airco kostenKosten airco in huis. De kosten van airco in huis varieren best wel. Het is logisch dat airco kosten van verschillende merken en, typen en kwaliteiten verschillend zijn, goed orienteren is dus aan te raden. Toch is het zo dat er ook verschil kan zitten in de airco prijzen van hetzelfde type en merk.

airco prijzen vergelijken

Airco kosten

Zoals gezegd verschillen airco prijzen per bedrijf, type en merk. Hieronder geven we een prijs indicatie per type zodat je wee twat je kan verwachten 

  • Mobiele airco kosten: De prijzen van een mobiele airco beginnen bij 250 euro en gaan tot ongeveer 750 euro. Zowel voor de dure als de goedkope airco geld dat het niet perse goed of minder goed hoeft te zijn. Het gaat er vooral om welke het beste in jouw situatie past.
  • Split airco kosten: De prijzen van een split airco beginnen bij 500 euro en gaan tot ongeveer 2550 euro. Zowel voor de dure als de goedkope split airco systemen geld dat het niet perse goed of minder goed hoeft te zijn. Het gaat er vooral om welke het beste in jouw situatie past.

Voor meer artikelen over airco in huis, verschillende soorten airco en de voor en nadelen van airco kan je op de volgende links klikken: Airco in huissoorten airco. Verder vind je op deze site veel meer over je huis opknappen, verbouwen of renoveren dus kijk gerust eens verder.

Informatie en airco prijzen vergelijken

Aironditioning prijzen vergelijken en informatie aanvragen kan gratis en vrijblijvend via deze site door onderaan dit artikel het aanvraagformulier in te vullen ontvang je meteen bericht. Vergelijken van prijzen bespaart je bijna altijd geld en je weet precies waar je aan toe bent.

Airco prijzen vergelijken?

Ontvang vrijblijvend scherpe airco offertes in je mailbox!

  • Maak kans op een €50 ikea bon
  • Bespaar tot 40%
  • Uw klus voordelig uitbesteden?