Keuken tegelen kosten | Bespaar 40% op je tegelwerk

Keuken tegelen kosten

keuken tegelen kosten

Bij het kopen van een nieuwe keuken of het renoveren ervan moet je ook nadenken wat je wilt met de achterwand.

Veel mensen kiezen ervoor om de achterwand van een keuken te laten betegelen. In dit artikel wat meer over keuken tegelen kosten.

Door de achterwand van je keuken te tegelen ziet je keuken er niet alleen mooier uit. De tegels hebben ook een functie, namelijk het zorgen dat viezigheid makkelijk schoon te maken is. Met name achter het fornuis en achter de wasbak komt het voor dat de achterwand vies wordt. Wanneer je op deze plekken tegels hebt kan het gemakkelijk schoongemaakt worden met een doekje of spons.

De tegels die worden gezet op de achterwand van een keuken zijn zeer bepalend voor de algehele sfeer die de keuken uitademt. Zo staan te strakke en moderne tegels vaak niet zo goed bij een klassieke keuken. En andersom oude, robuuste huiselijke tegels niet bij een strakke moderne keuken. Dit gaat trouwens niet altijd op, oriënteer je gewoon goed en doe veel ideeën op bij keukenbedrijven of online.

Keukentegels vervangen

Zoals gezegd zijn de tegels op de achterwand van een keuken alles bepalend voor de sfeer van de keuken. Door de tegels te vervangen voor andere tegels kan het zo zijn dat je er een ‘nieuwe’ keuken voor terug krijgt. Het tegelen van een keuken hoeft niet veel te kosten. Zeker wanneer er nog over het oude tegelwerk heen getegeld kan worden.

Keuken betegelen kosten

Omdat het bij het tegelen van een keuken vaak om kleine oppervlakten gaat vallen de keuken tegelen kosten best wel mee. Meestal is het zo dat de tegelzetter dit in de zogenoemde verloren uurtjes kan meepakken. Wanneer er in de verloren uurtjes gewerkt kan worden dan scheelt dit in de kosten. Meestal wordt de klus aan het eind van de middag uitgevoerd en vaak in meerdere delen. Al met al wil je voor deze prijzen niet zelf aan de slag.

Tegelwerk prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van bedrijven uit je regio!

Om meer inzicht te krijgen in de keuken tegelen kosten raden we je aan om prijzen te vergelijken en informatie op te vragen bij verschillende bedrijven uit de regio. Door het onderstaande formulier in te vullen ontvang je meteen bericht en weet je waar je aan toe bent. Je kan de klus dan uitbesteden of toch zelf aan de slag gaan.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 21 minuten geleden een offerte aangevraagd.X