Nieuwbouwprojecten Huizen | Ikknapmijnhuisop.nl

Nieuwbouwprojecten Huizen

Nieuwbouwproject huizen

Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouw woning in de gemeente Huizen? In dit artikel geven we de nieuwbouwprojecten in de gemeente Huizen weer. Je kan je hier kort inlezen of gebruik maken van de link verwijzingen naar de makelaars, projectontwikkelaars etc…

Nieuwbouwproject Huizen

Er worden op het moment weer nieuwe nieuwbouwprojecten gerealiseerd in Huizen. De nieuwbouwprojecten zijn het Ensemble Huizen, nieuwbouwproject Arcade Huizen, Rijnland Huizen

Ensemble Huizen

Huizen is een gemeente in de noordelijke provincie Noord-Holland. Het nieuwbouwproject Ensemble Huizen heeft totaal 63 te koop staande appartementen. De meeste appartementen zijn ruimtelijk ingericht en hebben een mooi balkon. De prijzen die de nieuwbouwwoningen zouden moeten opleveren liggen tussen de €139.400 en €184.500 De oppervlakten van deze appartementen variëren tussen de 47 en 99 vierkante meter. Op dit moment zijn de woningen in de verkoop en ondergebracht bij makelaarskantoor Voorma en Walch in de gemeente Laren (http://www.voorma-walch.nl)

Het nieuwbouwproject ensemble Huizen wordt gebouwd in de bovenmaat wijk in huizen en levert 25 verschillende typen appartementen. De architectuur van Ensemble Huizen is fraai en speels, door de combinatie van geschakelde bouwblokken en verspringende balkons. Het ‘hart’ van Ensemble is het hof, dat toegankelijk is voor alle bewoners.

Nieuwbouwproject Arcade Huizen

In Huizen wordt het nieuwbouwproject Arcade gerealiseerd. Dit is in de provincie Noord-Holland. Dit project omvat 15 te koop staande appartementen. Deze woningen hebben de beschikking over een balkon, een dakterras, een loggia en een privé parkeerplaats. De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf ca. € 498.000 tot ca. € 865.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 102 tot ca. 178 vierkante meter.

Nieuwbouwproject Rijnland Huizen

Coen Hagedoorn Bouwgroep is al flink aan de slag met het nieuwbouwproject Rijnland Huizen. De woningen hebben een oppervlak van 125 vierkante meter. De woningen zijn geheel naar eigen smaak in te richten en kunnen precies op jou worden afgestemd.

Behalve een flexibele inrichting afgestemd op jouw woonwensen heeft deze ontwikkelaar ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De EPN waarden van Thuiskomen liggen zelfs lager dus beter dan wettelijk voorgeschreven. Uitstekende isolatie zorgen niet alleen voor een hoog wooncomfort, maar ook voor duurzaamheid en dus: lagere energiekosten.

Nieuwbouwproject Tiara Huizen

Het nieuwbouwproject Tiara in de gemeente Huizen is een project op een mooie locatie die voor veel Huizenaren bekend zal zijn. Het project word gerealiseerd op het stuk grond waar vroeger de supermarkt Moll zat. Het project wordt door de makelaar als volgt omschreven:

Slapen op de begane grond, een tuin op het Zuiden, traditionele bouw en authentieke uitstraling, wat wilt u nog meer?”

In het hart van Huizen wordt het perceel de voormalige Moll’s supermarkt door bouwbedrijf Vlot bv als inbreidingslocatie herbestemd onder de Koninklijke naam Tiara. U krijgt de mogelijkheid om in het hart van Huizen, in een rustige straat, een nieuwe vrijstaande woning te betrekken!

Deze locatie heeft als groot voordeel dat u in een nieuw gebouwde woning kunt gaan leven, met alle comfort van dien, maar dat u geen jaren hoeft te wachten tot de wijk tot volle wasdom is gekomen zoals dat in nieuwbouwwijken het geval is. De situering van de woningen op de kavels garanderen u een zonnige tuin, maar ook de door u gewenste privacy.

Voor diegene die royaal, comfortabel en vrijstaand willen wonen op een bewezen prettige locatie is dit de kans om voor een redelijke investering uw woongenot voor de toekomst te waarborgen! (bron Voorma en Walch)

Gemeente Huizen

Bij ons in Huizen voelt men zich al snel thuis: deze centraal gelegen locatie heeft voor ieder wat wils. De nabij gelegen bossen en heide, lenen zich uitstekend voor een ontspannen wandeling. In de karakteristieke oude dorpskern vindt men gezelligheid die een lange historie met zich meebrengt. En in de Haven van Huizen kan elke watersportliefhebber zijn hart ophalen. Neem voor informatie contact op met Voorma en Walch makelaars in het Gooi.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 31 minuten geleden een offerte aangevraagd.X