Review: Matt Sleeps is het perfecte matras | Ikknapmijnhuisop.nl

Review: Matt Sleeps is het perfecte matras

Matt test matras consumentenbond

In deze review hebben we het over de aanschaf van een goed matras. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw matras zul je hier zeker wat aan hebben!

Een matras kopen vindt niemand leuk. Het is zelfs de meest frustrerende aankoop na die van een tweedehands auto! Veel mensen starten hun zoektocht naar hun matras in een woonboulevard. Het gigantische assortiment, de opdringerige verkopers en torenhoge prijzen leiden tot keuzestress. Daarbij moet je in een paar minuten bepalen of het matras lekker ligt voor de aankomende tien jaar. Daarom raden wij Matt Sleeps aan: het matrassenmerk dat het helemaal anders doet dan de gevestigde orde.

Consumentenbond beoordeelde Matt Sleeps

Matt Sleeps is door de Consumentenbond beoordeeld als beste online matrassenmerk en kreeg een 9,2 op duurzaamheid van materialen! Het bedrijf heeft anderhalf jaar de tijd genomen om met hoogwaardige kwalitatieve materialen het perfecte matras voor iedereen te ontwikkelen. Dit matras kun je 100 dagen, gratis, in je eigen bed uitproberen en wordt ook nog kosteloos dezelfde dag thuisbezorgd. Aangezien Matt geen winkels, verkopers en gigantische voorraad heeft, kost het matras minder dan de helft van wat je normaal zou betalen in de winkel. Vanaf €350 heb je al een matras, dus ook van het prijskaartje wordt je blij.

Ervaring Matt Sleeps

Door de goede beoordeling van de Consumentenbond en enthousiaste reviews op de website hebben wij Matt Sleeps alvast voor jullie uitgeprobeerd en weten nu zeker dat je nooit meer naar een beddenwinkel hoeft voor een goed matras. Na de bestelling op donderdag, werd het matras dezelfde dag nog bezorgd. Doordat Matt in een doos wordt geleverd,  was het geen enkel probleem om het matras naar de slaapkamer te brengen. Eenmaal uit de plastic hoes duurde het ongeveer een uur voordat het matras echt uitgetest kon worden. Je merkt direct dat het matras je lichaam echt steun geeft. De unieke combinatie van latex, traagschuim en koudschuim werkt heel goed. Als je ooit op een traagschuim matras hebt geslapen dan weet je dat je er helemaal in wegzakt, en dat het erg heet kan aanvoelen.  Daarom hebben ze bij Matt ervoor gekozen het traagschuim tussen de twee andere lagen te doen. Het is nu twee weken geleden dat Matt is gearriveerd en het verschil met het vorige matras is ontzettend groot; het is elke dag weer heerlijk om naar bed te gaan.

Conclusie

Matt Sleeps maakt alle beloftes na en meer. De aankoop is niet alleen leuker gemaakt maar het slapen ook. Het kopen van een matras online zonder dat je er ooit op hebt gelegen lijkt misschien raar maar na zachtjes je nieuwe traprenovatie op te lopen en te gaan liggen voelt het matras hopeloos ouderwets aan. Wij zijn fan van het Matt matras en we geloven dat de Auping & Ikea’s een reden hebben tot zorgen.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is zojuist een offerte aangevraagd.X