Zoek alle huizen | Woning aanbod | Alle huur en koopwoningen

Huizen zoeken in de regio

Dat de woningmarkt in een diepe crisis zit, zal niemand ontgaan zijn in de afgelopen maanden. Dalende huizenprijzen, huiseigenaren die hun huis niet kwijtraken, huurprijzen die stijgen, woningcorporaties die omvallen, kortom de woningmarkt lijkt volkomen stil te staan.

Woningsitegegevens

Toch blijkt uit gegevens van onze woningsites dat de mensen elke dag weer in groten getale op zoek zijn naar hun ideale woning, zowel huur als koop. Want de dalende koopprijzen hebben natuurlijk wel het voordeel dat heel veel mooie en voorheen onbetaalbare woningen nu voor een veel aantrekkelijkere prijs te koop staan. Ook zijn er veel huiseigenaren die besloten hebben om hun koopwoning te huur aan te bieden, wat betekent dat het huuraanbod ook in positieve zin toeneemt. Veel van deze woningen zouden in ‘goede tijden’ nooit te huur worden aangeboden.

Wat gebeurt er met de woningmarkt?

Met de verkiezingen in aantocht zal met spanning worden uitgekeken naar de formatie van de nieuwe regering. Welke maatregelen worden er genomen? Wat gebeurt er met de hypotheekrenteaftrek en overdrachtsbelasting? Hoe wordt de huurmarkt weer gezond gemaakt? De besluiten die de komende maanden genomen zullen worden, zullen bepalend zijn voor de toekomst van de woningmarkt.

Woningsites

Op onze woningsites komen nog steeds dagelijks veel bezoekers, alle op zoek naar een nieuwe koopwoning of huurwoning. Opvallend is dat veel mensen momenteel de voorkeur geven aan een huurwoning. Wellicht als gevolg van de onzekere tijden op de woningmarkt lijken veel woningzoekenden liever voor het gemak van een huurhuis, appartement of kamer te kiezen. Op https://www.huurwoningen.nl/ blijft zowel aanbod als vraag naar een geschikte huurwoning groeien. Op de koopmarkt is erg veel interesse naar koopwoningen en dit zien we terug op onze sites: https://www.zah.nl/ en https://www.koopwoningen.nl/.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 30 minuten geleden een offerte aangevraagd.X