Afzuigkappen | Atag AirLogic HR eilandafzuigkappen

Atag AirLogic HR eilandafzuigkap

Wederom is Atag’s passie voor koken beloond. Dit maal met de prestigieuze en internationale designprijs: de Red Dot Design Award Winner 2012. De jury kende de Award toe aan de Atag AirLogic HR eilandafzuigkappen Futura en Waal voor het ´kwalitatief hoogstaande en innovatieve design van hoog niveau´. 

De jury beoordeelde de Atag Air Logic HR eilandafzuigkappen niet alleen op design, maar ook op aspecten als innovatie, functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid, productcontext, symbolische- en emotionele inhoud en of de modellen zelfverklarend en ecologisch verantwoord zijn.

Gratis en vrijblijvend prijzen vergelijken en meer informatie opvragen over het renoveren van een keuken of de keuken gedeeltelijk vernieuwen (al is het maar het vervangen van de afzuigkap) gemakkelijk via deze site. 

Aannemer prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van aannemers uit je regio!

De winnende Atag afzuigkappen:

De winnende afzuigkappen maken deel uit van de Air Logic HR serie van Atag. Deze serie afzuigkappen zijn voorzien van filters met een speciaal verlopend gatenpatroon. Dicht bij de motor (waar natuurlijk de meeste lucht wordt afgezogen) zijn de gaten in het gatenpatroon klein. Naarmate de afstand tot de motor groter wordt, zijn de gaten in het gatenpatroon groter. Dit geeft een gelijkmatige afzuigkracht over het totale filteroppervlak als resultaat. Hierdoor werken deze afzuigkappen bij een laag motorvermogen bijzonder effectief en dit heeft als voordeel dat ze stiller en energiezuiniger zijn dan conventionele afzuigkappen.

Atag Futura (ES1211UAM):

Het model Futura (ES1211UAM) is voorzien van een glazen rand om de filters, die een ‘wolkzone’ creëert. De wolkzone vangt de kookdampen en geurtjes op, voordat ze worden afgezogen. Dit verbetert het afzuigrendement aanzienlijk.

Atag Waal (ES1211NAM):

Bij model Waal (ES1211NAM) wordt de wolkzone gecreëerd dankzij de schuin geplaatste filters. Naast een hoog afzuigrendement krijgt deze eilandafzuigkap hierdoor een hoogwaardige professionele uitstraling. Hiermee bewijst Atag dat functionaliteit en design hand in hand gaan.

Atag Air Logic HR range:

Andere voordelen van de afzuigkappen uit de Atag Air Logic HR range zijn een stille en energiezuinige motor en dimbare ledverlichting. Uit testen blijkt dat deze afzuigkappen bij een lage stand al bijzonder effectief zijn. Hierdoor zijn ze stiller en verbruiken ze minder energie. De uitneembare vetfilters van rvs zijn vaatwasserbestendig.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 23 minuten geleden een offerte aangevraagd.X