Nieuwe IKEA tv meubel | Uppleva tv meubel kosten

Nieuwe unieke TV meubel Ikea ‘Uppleva’

Uppleva TV meubel Ikea

Met de Uppleva TV meubel van Ikea worden woonkamers niet meer opgescheept met een lelijke berg kabels, beargumenteert Ikea in een presentatievideo. De tv en zijn kabels zijn ingebouwd in de kast, en ook extra apparaten en bijkomende snoeren zouden eenvoudig kunnen worden opgeborgen.

TCL Multimedia:

De Uppleva zal beschikbaar zijn in verschillende samenstellingen en afmetingen. Hetzelfde geldt voor de bijgeleverde televisie, die ontwikkeld is door het Chinese TCL Multimedia. Verder zijn er een blu-rayspeler en 2.1-kanaals speakersysteem in het meubel verwerkt. Onderdeel van het geluidssysteem is een draadloze subwoofer die men overal in de woonkamer kan neerzetten, aldus Ikea.

Wanneer komt de Uppleva in Nederland?

Het meubelbedrijf brengt de Uppleva in juni al uit in Zweden en zal in de herfst van dit jaar verschijnen in Frankrijk, Italië, Polen, Spanje, Denemarken, Noorwegen en Portugal. De rest van de wereld volgt in 2013. Het meubel komt in het voorjaar van 2013 naar Nederland.

Kosten Ikea TV meubel Uppleva:

De kosten voor het Ikea TV meubel Uppleva zijn niet hoog en ligt goed in de markt. De instapprijs van het TV-meubel zou omgerekend zo’n 730 euro bedragen.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 18 minuten geleden een offerte aangevraagd.X