Poolse bouwvakker | Polen inhuren | Goedkoop verbouwen

Poolse bouwvakker

poolse bouwvakker

Poolse bouwvakker. Wanneer er veel geklust moet worden in huis wil je vaak zo min mogelijk betalen en dat de klus goed wordt uitgevoerd.

Veel mensen hebben wel gehoord over het inhuren van een Poolse bouwvakker. Vaak zijn de verhalen niet overwegend positief.

Toch worden Polen nog veel ingehuurd. Dit gebeurd vanwege de scherpe prijzen die gerekend worden.

De Nederlandse aannemers zitten gelukkig ook niet stil en zijn ook vriendelijker geprijsd ondertussen. Wil je scherpe prijzen voor je verbouwing? Vraag dan gratis prijzen op en vergelijk!

Aannemer prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van aannemers uit je regio!

Poolse bouwvakkers:

Steeds meer polen komen naar Nedereland om hier te werken. De reden dat ze graag hier willen werken is dat ze meer verdienen dan in polen.

Regelmatig zie je in het weekend busjes reiden met poolse bouwvakkers. Meestal werken ze hier 4 dagen om vervolgens weer de reis terug te maken.

Poolse klusjesmannen maken dagen van 10 tot 12 uur en werken over het algemeen hard. Er zijn ook Nederlandse aannemers die Polen in dienst hebben.

Ook zij kunnen scherpe prijzen aan bieden voor een verbouwing. De grootste voordelen van werken met een voordelige Nederlandse aannemer zijn de taal en garantie

Aannemer prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van aannemers uit je regio!

Is het inhuren van polen wel verstandig?

In principe kan het laten uitvoeren van je klussen of verbouwing door polen geen kwaad. Waar je op moet letten is dat ze wel vakmannen zijn en of ze goed zelfstandig kunnen werken.

Waar je waarschijnlijk tegen aan loopt en dus rekening mee moet houden bij het werken met Poolse bouwvakkers is dat ze meestal geen Nederlands of  een andere taal kunnen spreken. 

Samen werken en instructie geven aan iemand die een andere taal spreekt is nog al lastig. Er zijn een aantal bouwbedrijven die werken met Poolse bouwvakkers en datzelfde geldt voor Poolse schilders.

We raden aan om eens via deze bedrijven te oriënteren of rond te vragen in omgeving voor meertalig sprekende Poolse bouwvakkers.

Aannemer prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van aannemers uit je regio!

Voordelige aannemers vergelijken:

Je huis verbouwen of klussen goedkoop laten uitvoeren kan dus ook goed door met een Nederlands bedrijf samen te werken.

Vraag door het onderstaande formulier in te vullen meer informatie en prijzen aan van aannemers in de regio en ontvang meteen bericht.

Trouwens, bij het aanvragen van een offerte verplicht je, je tot niets. Je kunt de offertes vergelijken, bewaren, of er op in gaan en de klus laten uitvoeren door de vakman.

Door het onderstaande formulier in te vullen weet je meteen waar je aan toe bent en ontvang je direct bericht:

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 24 minuten geleden een offerte aangevraagd.X