Poolse klusjesmannen

poolse klusjesmanPoolse klussers. Er zijn de laatste jaren steeds meer Poolse klusjesmannen in Nederland. Toen er voor het eerst Polen als klusjesmannen aan de slag gingen in Nederland waren de meeste Nederlandse klusjesmannen best wel bezorgd. De reden dat ze bezorgd waren was voornamelijk dat Polen tegen prijzen werkten die ver beneden gemiddeld lagen.

Dit kon voor hen een aantal dingen betekenen of de Poolse klusjesmannen namen al het werk over, zij moesten ook zakken qua prijs en hun diensten goedkoper aanbieden of en daar hoopte ze op de kwaliteit van het werk uitgevoerd door Poolse klusjesman zou tegenvallen.

Eigenlijk zijn alle drie bovenstaande verwachtingen uitgekomen. Poolse klussers bieden hun diensten echt kan vragen. Nu heeft ervoor gezorgd dat de prijzen onder druk zijn komen te staan en gemiddeld genomen de prijzen voor klusjesmannen of bouwvakkers gezakt zijn. Iedereen kent de verhalen wel over Poolse klussers die een hoop ellende hebben veroorzaakt tijdens een verbouwing. Sommige doen zich voor als professional maar zijn dat bij lange na niet.

Poolse klusjesmannen inhuren

Wanneer je Poolse klussers inhuurd kan je veel geld besparen op je verbouwing. Zorg wel dat voordat je met onze klussers in zee gaat dat je uitzoekt of ze betrouwbaar zijn en goed werk kunnen leveren. Met een beetje zoeken vindt je bedrijven die hierbij kunnen helpen. Zoals boven al genoemd zijn ook de prijzen van Nederlandse klusjesmannen en bouwvakkers gezakt bij raden je aan om prijzen te vergelijken.

Prijzen vergelijken en informatie opvragen

Door het onderstaande formulier in te vullen ontvang je meer informatie en prijzen van verschillende aannemers in de regio. Deze prijzen en informatie te gebruiken om goed te vergelijken. Misschien kan je voor hetzelfde geld wel met Nederlandse bouwvakkers werken.

Dit scheelt in elk geval al in de communicatie en als er iets misgaat tijdens de verbouwing kan dit duidelijk bespreken en eventueel nog verder halen. Door het onderstaande formulier in te vullen ontvang je meteen bericht:

Aannemers prijzen vergelijken?

Ontvang vrijblijvend scherpe offertes in je mailbox!
 • Maak kans op een €50 ikea bon
 • Bespaar tot 40%
Schrijf mee! Geef een reactie.

Wil je reageren op dit artikel? Heb je een goede tip voor onze bezoekers of heb je een vraag?
Voeg je reactie toe!
Bekijk 2 opmerkingen

 1. wilgenburg schreef:

  goede dag wil mijn does en overloop en zolder kamer en gang verbouwen.stucen tegelen en schilderen laat mij even weten hoor van je. groeten aan wilgenburg

  • Gijs schreef:

   Je kan het beste, via deze site offertes aanvragen en vergelijken. Dit is overigens gratis en vrijblijvend. Je kan per categorie verschillende aanvragen doen voor: Aannemers/verbouwen, Schilderwerk, stucwerk, vloeren en veel meer.

 • Uw klus voordelig uitbesteden?