Dakbedekking kosten

dakbedekking kosten per m2Dakbedekking kosten. Bij het opknappen, renoveren of verbouwen van je huis kan het zijn dat je nieuwe dakbedekking nodig hebt, wegens ouderdom of lekkage. 

Wil je direct meer informatie en weten wat de dakbedekking kosten zijn? Vraag via deze site meteen gratis en vrijblijvend informatie en prijzen op van dakdekkers bedrijven uit jouw regio.

dakdekkers prijzen vergelijken

Dakbedekking kosten:

Voor het berekenen van de prijs voor het bedekken van je dak kijkt een dakdekker vooral naar twee dingen.

  • Oppervlak van het dak
  • Materiaal gebruik

Hoe groter het dak hoe hoger de dakbedekking kosten. De prijzen voor het gebruik van verschillend materiaal geven we verder in het artikel weer.

Wat kost een dakdekker per uur?

Behalve dit is natuurlijk ook het uurtarief en of eventuele voorrijkosten van de dakdekker van belang. Het uurtarief van een dakdekker varieert van € 30 tot € 50 euro per uur.

Zoals je ziet lopen de prijzen best wel uiteen bij verschillende dakbedekking bedrijven. Dit kan liggen aan het materiaal wat gebruikt wordt voor de dakbedekking, waar het bedrijf vandaan komt en hoe scherp ze met hun prijzen in de markt liggen.

Dakbedekking kosten per m2:

We geven hieronder wat gemiddelde kosten weer voor dakbedekking. Het is een indicatie dus vergelijk altijd meerdere dakbedekking bedrijven met elkaar.  

Soort dakbedekking Prijs per m2 Levensduur
Dakpannen €60 50 jaar
Bitumen €50 20 jaar
EPDM €50 40 jaar
PVC €55 40 jaar
Vloeibaar €60 15 jaar
Zink €90 125 jaar
Koper €130 100 jaar
Aluminum €75 50 jaar
Riet €91 45 jaar
Groen €53 60 jaar

 

In sommige gevallen kan het zijn dat niet het hele dak vervangen hoeft te worden, maar dat het vervangen van bepaalde dakdelen of het herstellen van het dak al genoeg is. 

Dit kan zeker gaan schelen in de dakbedekking kosten. We raden je dan ook aan om daarvoor een specialist in te schakelen die je dakbedekking grondig checkt.

Bij een aantal bedrijven is het kosteloos om één van de specialisten naar je dak te laten kijken, wil je weten of dit ook bij jou het geval is? 

dakdekkers prijzen vergelijken

Dakbedekking offertes aanvragen:

Eén van de beste en snelste manieren om erachter te komen wat de dakbedekking kosten nou eigenlijk zijn is het aanvragen van verschillende dakbedekking kosten offertes.

Door te vergelijken kan je tot wel 40% besparen op dakbedekking kosten.

Door het onderstaande formulier in te vullen ontvang je meteen bericht en kan je beginnen met vergelijken.

Dakbedekking prijzen vergelijken?

Ontvang vrijblijvend scherpe offertes van dak specialisten in uw regio!

  • Maak kans op een €50 ikea bon
  • Bespaar tot 40%
  • Uw klus voordelig uitbesteden?