Glasvezelbehang | Glasvezelbehang plakken

Glasvezelbehang

Een vrij nieuwe behangsoort is het glasvezelbehang. Deze behangsoort is gemaakt van fijne glasvezels die op een speciale manier worden verweven. Vervolgens worden de vezels ze geperst tot dat er een fijn en sterk gaas ontstaat.

Vaak worden er in de verschillende soorten gaas verdikkingen aangebracht om een mooie structuur in het glasvezelbehang zichtbaar maken bijvoorbeeld: visgraatstructuur, de zigzagstructuur, de ruitstructuur en de weefstructuur. Glasvezelbehang is alleen in het wit leverbaar maar is in elke kleur te verven met latex verf. Het behangen met glasvezelbehang is goed zelf te doen.

Tip: Als eerste smeer je de muur in met de lijm om vervolgens het glasvezelbehang er tegenaan te plakken. Let op dat je niet te veel oppervlak inlijmt omdat het anders eventueel droog is voordat je het glasvezelbehang tegen de muur kunt plakken.

De lijm die je gebruikt om glasvezelbehang mee op te plakken is speciale lijm. Deze lijm kun je kopen in verschillende bouwmarkten. Er is ook een geluidsdempend glasvezelbehang te koop. Deze geluidsdempende glasvezelbehang variant van glasvezelbehang is iets dikker dan het normale glasvezelbehang en zal geluid reduceren. Glasvezel behang kan je uitstekend verven kijk hier voor tips over een muur verven. Zie ook het volgende artikel: Behangsoorten

Je huis laten behangen prijzen vergelijken

Of het nu gaat om een kamer of een heel huis dat behangen moet worden, steeds meer mensen laten hun woning behangen vanwege de aantrekkelijke prijzen en het vakmanschap. Wil je informatie en de prijzen op een rij? Vraag het dan meteen gratis en vrijblijvend aan door het onderstaande formulier in te vullen

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 6 minuten geleden een offerte aangevraagd.X