WOZ-krediet | Geld lenen voor je huis verbouwen

WOZ-krediet voor verbouwing

woz krediet

Je huis opknappen. Er komt veel bij kijken zoals: Het opknappen van de slaapkamers, verbouwen van je woonkamer of renoveren van het dak, eens moet het ervan komen. Soms is het zelfs noodzaak. En dan kan het voorkomen dat je woning om die verbouwing schreeuwt, maar je spaarrekening slechts een echo laat horen… op zo’n moment kan een WOZ-krediet uitkomst bieden: een snelle en voordelige manier om geld te lenen.

Het grote voordeel van een WOZ-krediet is dat je wel de voordelen van een tweede hypotheek hebt, maar niet de nadelen. Zo heb je bijvoorbeeld net als bij een tweede hypotheek een rentetarief dat gebaseerd is op de WOZ-waarde van de woning. Dit zorgt dat je een voordeliger rentetarief hebt dan bij een normaal krediet. Maar er zijn meer voordelen te noemen: om een WOZ-krediet te regelen, hoef je niet naar de notaris, je hebt geen taxatierapport nodig, en er is geen afsluitprovisie. En dat spaart kosten uit.

Een WOZ-krediet is uiteraard alleen mogelijk als je een eigen woning hebt. De hoogte van het krediet is niet alleen afhankelijk van je betaalcapaciteit, er wordt ook gekeken naar de verhouding tussen de WOZ-waarde van je woning en de hypotheek die erop gevestigd is. De lening is af te sluiten in de vorm van een Doorlopend Krediet, waarbij je de aflossing zelf kunt bepalen, of een Persoonlijke Lening, waarbij aflossing en maximale duur van de lening van tevoren vaststaan. Het is belangrijk om te bepalen welke vorm, flexibiliteit en hoogte van het krediet het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Wij gaan je daarbij helpen! Bel voor informatie en een offerte: 0187-491755 en vraag naar onze WOZ-krediet specialist Roel Littooij.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 38 minuten geleden een offerte aangevraagd.X