Interieurontwerper | Ikknapmijnhuisop.nl

Interieurontwerper

Je wilt een frisse wind door je huis laten waaien en je huis compleet restylen. Wie kan dat beter doen dan een binnenhuisarchitect of een interieurontwerper?

Wat zijn eigenlijk de verschillen tussen een binnenhuisarchitect en een interieurontwerper en wat doen ze precies? In onderstaand artikel zullen we je hier meer informatie over geven.

Wil je graag offertes opvragen, maar weet je niet bij welke bedrijven of hoe je dit aan kunt pakken? Vul het formulier onderaan de pagina in en bureaus in de buurt kunnen direct op jouw aanvraag reageren en een offerte opstellen.

Architecten prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van architecten uit je regio!

Interieurontwerper

Het woord ‘interieurontwerper’ zegt het al; een interieurontwerper is iemand die interieuren ontwerpt. Een interieurontwerper gaat eerst rond de tafel zitten met de klanten om de wensen en ideeen van de klant te bespreken.

Vervolgens zal de interieurontwerper hiermee aan de slag gaan en zijn ideen opnieuw voorleggen aan de klant. Gaat de klant hiermee akkoord, dan zal de interieurontwerper nóg specifieker en gedetailleerder te werk gaan.

Vervolgens wordt er nogmaals met de klant overleg gevoerd en als de klant het wederom goedkeurt, kan de restyling beginnen! een ontwerper of architect kan eventueel ook een lichtplan maken.

Licht lijkt niet belangrijk, maar zorgt grotendeels voor de sfeer in een huis. 

Verschil binnenhuisarchitect en interieurontwerper

Er is eigenlijk geen tot weinig verschil tussen een binnenhuisarchitect en een interieurontwerper.

Qua werkzaamheden doen ze vrijwel hetzelfde, alleen zijn binnenhuisarchitecten ingeschreven in het architectenregister.

Dit houdt in dat je als klant zeker weet dat je een professionele binnenhuisarchitect aanneemt met een gedegen opleiding als hij staat vermeld in het architectenregister.

De kosten voor een binnenhuisarchitect en interieurontwerper komen dan ook overeen, al verschilt dit uiteraard per bureau. Wil je meer weten over de kosten voor een binnenhuisarchitect, lees dan: uurtarief architect.

Architecten prijzen vergelijken?
Ontvang direct gratis meerdere offertes van architecten uit je regio!

Interieurontwerper offertes opvragen

Een interieurontwerper kan er voor zorgen dat je in je eigen huis nieuw woongenot ervaart. Door samen met jou een plan te maken om je huis te restylen en het huis daarna aan te passen, zorg je ervoor dat je weer jaren met veel plezier in je (vernieuwde huis kunt wonen.

Vraag ook bij het inhuren van een interieurontwerper altijd meerdere offertes op.

Door onderstaand formulier in te vullen, geef je bureaus de kans om op je aanvraag te reageren. Het aanvragen van offertes bij meerdere bedrijven kan je wel tot 40% schelen in de kosten.

Het aanvragen van offertes via onderstaand formulier is geheel gratis en vrijblijvend. Ook verplicht het je tot niets, maar helpt het wel in het maken van een keuze voor de juiste interieurontwerper.

Interessant artikel?
  • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
  • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
  • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 10 minuten geleden een offerte aangevraagd.X