Upstairs traprenovatie | Ikknapmijnhuisop.nl

Upstairs traprenovatie

alles over upstairs traprenovatie

In dit artikel schrijven we over het bedrijf Upstairs traprenovatie. Upstairs traprenovatie is een bedrijf dat landelijk opereert. In je zoektocht naar traprenovatie kom je deze partij zeker tegen.

Of upstairs een geschikte en betrouwbare partij is kun je afwegen na het lezen van dit artikel. Rondom Upstairs traprenovatie wordt veel gezegd. We zullen de volgende punten behandelen:

 • Prijzen
 • Garantie
 • Klachten
 • Tros radar
 • Faillissement
 • Doorstart
 • Vestigingen
 • Contactgegevens

Upstairs traprenovatie prijzen:

Over de prijzen van upstairs traprenovatie is op het eerste gezicht niet veel te vinden. Zoals veel bedrijven zijn ze daar niet erg transparant in. Er wordt vaak aangestuurd op een adviesgesprek.

De prijzen van Upstairs traprenovatie die we hebben gevonden variëren van € 3000 tot € 6000 per gerenoveerde trap. Zoals je ziet een flink verschil en ook behoorlijke prijzen die worden gerekend.

We hebben ook een artikel over traprenovatie kosten geschreven daar geven we gemiddelde prijzen van een traprenovatie weer om een goed beeld te krijgen van de gemiddelde traprenovatie kosten.

Op de site van kassa komen we onder andere de volgende reactie tegen: ” De prijzen bij upstairs liggen een stuk hoger (ook uit eigen ervaring, heb ze zelf namelijk ook langs gehad en een offerte laten maken) “

Behalve deze hebben we meerdere reacties gevonden over de prijzen die wat aan de hoge kant lijken te zijn. Wat we niet weten is of deze mensen goed hebben onderhandeld over de prijs. Vaak is hier nog voldoende ruimte voor. Om je een sterkere positie te geven in de onderhandelingen met een traprenovatie bedrijf is het handig om meerdere prijzen te hebben en te kunnen vergelijken.

Via onze site kun trouwens gratis en vrijblijvend prijzen vergelijken van traprenovatie bedrijven uit je regio (ps: deze prijzen vallen vaak veel lager uit dan de prijzen van Upstairs) Misschien geeft Upstairs traprenovatie ook wel een scherpe offerte, zodat je de prijzen goed kan vergelijken.

Traprenovatie prijzen vergelijken?
Bespaar tot wel 40% op de kosten!

Upstairs financiering:

Het bedrijf Upstairs traprenovatie biedt diverse financiering mogelijkheden aan. Wat deze mogelijkheden zijn kan worden verteld door een adviseur.  Let op er zal waarschijnlijk een afbetalingsregeling zijn met een (flinke) rente en door geld te lenen bent je bijna altijd duurder uit. Upstairs is overigens niet het enige bedrijf die dit aanbiedt er zijn meerdere traprenovatie bedrijven die dit doen (vergelijk!)

Upstairs traprenovatie garantie:

Hoe zit het met de garantie die het bedrijf kan bieden op de traprenovatie. Dit is erg belangrijk een traprenovatie kost aardig wat en van een gespecialiseerd bedrijf mag je kwaliteit verwachten. Wat gebeurd er als dit niet het geval is of blijkt te zijn?

De garantie die Upstairs standaard geeft, is 10 jaar. De garantie zit op de constructie en uitloop van de trapdelen. Bij de lijn  ‘stoer’ geven ze alleen garantie op de constructie.

Wanneer er iets is gebeurd met de trap of de trap is niet goed opgeleverd dan kun je aanspraak maken op de garantie binnen de termijn van tien jaar. Elk bedrijf gaat verschillend om met het leveren van garantie en wat daar onder valt.

Sommige dingen zoals beschadigingen van de trap door eigen toedoen vallen niet onder garantie, maar zijn misschien wel verzekerd.

Klachten over Upstairs traprenovatie:

Tijdens de zoektocht naar meer informatie kwamen we best wat klachten tegen over Upstairs. En dat lijkt wat vreemd gezien ze via trustpilot een goede score krijgen. De klachten die gegeven worden gaan op trustpilot vooral over de garantie en de hoge prijzen. Ook zien we gelukkig terug in de reacties dat Upstairs deze klachten wel serieus neemt en ze probeert op te lossen.

Tros radar upstairs traprenovatie:

Tros radar heeft er in 2010 een uitzending over Upstairs gehad. Deze uitzending is helaas niet meer te zien. Wat we wel kunnen zien is dat deze uitzending veel impact heeft gehad op het bedrijf.

“De omzet van Upstairs is volgens de directeur gehalveerd door negatieve publiciteit aangewakkerd door het TROS consumentenprogramma Radar waarin het bedrijf werd beschuldigd van colportage en slecht werk. Vorig jaar had Upstairs nog een omzet van 17 miljoen euro.” Heeft het bedrijf hiervan geleerd? De meest recente berichten over Upstairs geven aan van wel. Toch adviseren we je om op je hoede te blijven, maar dat moet je zijn bij elk bedrijf.

Upstairs traprenovatie failliet:

In 2010 is Upstairs traprenovatie failliet gegaan. Het bedrijf heeft daarna een doorstart gemaakt onder dezelfde naam. Ondanks het imago schade die ze hebben opgelopen in Nederland kiezen ze hier toch voor.

Doorstart Upstairs traprenovatie:

Het bedrijf aangeven dat ze zich ook meer en meer willen gaan richten op de Belgische markt, omdat ze de tros rader uitzending niet hebben meegekregen. Ze hebben ondertussen ook een Belgische vestiging

Van de 167 werknemers zijn er toen de tijd nog maar 30 overgebleven. Het bedrijf heeft dus flink gesneden in de kosten en is daarna weer begonnen met opbouwen.

Ten tijde van het faillissement zat Upstairs gevestigd in Valkenswaard. Ze zijn nu gevestigd in Weert onder leiding van directeur Upstairs traprenovatie Jan Steyvers.

Upstairs vestigingen:

Upstairs traprenovatie heeft twee vestigingen in Nederland en Belgie. De Nederlandse vestiging zit in Weert en de Belgische in Bocholt.

Upstairs contactgegevens:

Upstairs Nederland
T0900 – 872 77 36 Risseweg 17
E info@upstairs.com 6004 RM Weert
Upstairs België
T 0800 – 778 16 Postbus 26
E info@upstairs.com 3950 Bocholt

Conclusie Upstairs traprenovatie:

Dit is de informatie over het traprenovatie bedrijf Upstairs. Je kunt nu zelf je conclusie trekken of nog even verder oriënteren op het net (Google is je vriend). Wat wij adviseren is om in ieder geval prijzen en traprenovatie informatie van bedrijven te vergelijken.

Het is gratis en vrijblijvend en je kan er flink mee besparen (tot 40%). Vul hieronder je geven in en je ontvangt meteen bericht!

Interessant artikel?
 • 1. Kies een project en selecteer je voorkeuren
 • 2. Ontvang gratis scherpe offertes uit je regio
 • 3. Vergelijk specialisten en bespaar tot 40%!
Er is 30 minuten geleden een offerte aangevraagd.X